Een ploegmaat van Tielemans, iemand die op eigen matchen gokte of een valse negen: wie lost ‘Kane-probleem’ op bij Engeland?

De Rode Duivels hoeven morgen Harry Kane niet te vrezen. Een pijnlijke enkel houdt de belangrijkste international van de Engelsen aan de kant en dat is vrij zeldzaam. Voor bondscoach Gareth Southgate is het de kans om ‘just in case’-scenario’s uit te proberen. “Want we moeten weten wat we kunnen als Harry er niet bij kan zijn.” 

Meer krantenkoppen in België

Meer dan 210 kandidaten hebben zich teruggetrokken voor tweede ronde van Franse parlementsverkiezingen

Meer dan 210 kandidaten die zich hadden gekwalificeerd voor de tweede ronde van de presidentsverkiezingen in Frankrijk hebben zich teruggetrokken. Het gaat hoofdzakelijk om kandidaten van de linkse alliantie Nouveau Front populaire en van het kamp rond de Franse president Emmanuel Macron. Op die manier hopen ze om de kandidaten van het rechts-radicale Rassemblement National (RN) van een parlementszetel te

Lees meer »

Zware aardbeving treft zuidkust van Peru

Een aardbeving met een kracht van 7 heeft in de nacht van donderdag op vrijdag het departement Arequipa getroffen, aan de zuidkust van Peru. Dat hebben het geofysische instituut van het land en de Amerikaanse geologische dienst gemeld.

Lees meer »

Nieuwe noodwoning in Lisstraat Deerlijk: “Een opportuniteit”

De gemeenteraad keurde unaniem de aankoop goed van een woning met twee overdekte autostaanplaatsen in de Lisstraat. “De aankoop van dat woonhuis in de nieuwe verkaveling in de De Cassinastraat is een opportuniteit”, aldus schepen Louis Vanderbeken (CD&V).
The post Nieuwe noodwoning in Lisstraat Deerlijk: “Een opportuniteit” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Goed zorgen voor wat we hébben”: kersvers Wingens schepen Stefaan Verhelle ziet opvolging Hedwig Kerckhove als praktische inloopperiode

“Het worden grote schoenen om te vullen”, laat de kersverse schepen Stefaan Verhelle (47) in een flyer weten. Als politieke neofiet een ervaren rot als Hedwig Kerckhove opvolgen op amper zes maanden van een nieuw fusiebestuur is geen cadeau. “Toch heb ik de ambitie om als schepen mee het beleid te bepalen. Ik hoop dat mijn ervaring als ondernemer in

Lees meer »

Vervoersdienst Nestor breidt uit met een riksja: “Om mensen op een nog duurzamere manier naar hun bestemming te brengen”

Wie minder mobiel is, kon bij de Buurthulp Nestor Poperinge al een beroep doen op vrijwilligersvervoer of taxicheques. “Om mensen op een nog duurzamere manier naar hun bestemming te brengen, schakelen we nu een riksja in. Op de elektrische fiets is plaats voor twee passagiers”, zegt Rebecca Vandemaele, coördinator bij Nestor.
The post Vervoersdienst Nestor breidt uit met een

Lees meer »