Pogacar rijdt na solo van 30 kilometer naar derde etappezege in Catalonië en verstevigt leiderspositie, ondanks hinderende politiemoto’s

Er was opnieuw geen houden aan Tadej Pogacar in de zesde etappe in de Ronde van Catalonië. Na een solo van 30 kilometer richting Queralt schreef de Sloveen een derde etappezege op zijn naam. Hij verstevigt zo zijn positie in de leiderstrui. Bernal werd tweede, Landa derde. 

Meer krantenkoppen in België

“Een introverte, maar keiharde werker”: wielermecenas en bekende Jabbekenaar Freddy Casteleyn overleden

Jabbeke moet afscheid nemen van Freddy Casteleyn (81). De voormalige zaakvoerder van Stock Van Houcke en MEZ-motoren is plots overleden aan de gevolgen van een darmoperatie. Hij laat zijn echtgenote Monique, twee dochters en vier kleinzonen na. “Ik kon altijd bij mijn hem terecht voor raad en daad”, reageert zijn broer en Jabbeeks burgemeester Frank Casteleyn.
The post “Een

Lees meer »

“Ik kan alleen maar zuchten van onbegrip. Hoe is het mogelijk?”: Marc Degryse scherp voor rol stadsbestuur en Pro League in Antwerpse derby

Net als onze chef voetbal Niels Poissonnier vindt ook Marc Degryse dat David Hubert, de interim-coach van Anderlecht, een goede indruk nalaat. “Op Dender kan ik hem weinig verwijten. Hij zegt waarop het staat, en toont geen signalen van stress of onzekerheid.” Ook over de veelbesproken Antwerpse derby en het gelijkspel van Club Brugge op Charleroi kwam de analist terug.

Lees meer »

Vernieuwing Dorpsstraat dringt zich op

In Ettelgem staat er de komende jaren een Aquafinproject op de planning. De werken zullen ten vroegste in 2026 van start gaan. De bewoners zullen hierover de komende maanden geconsulteerd worden.
The post Vernieuwing Dorpsstraat dringt zich op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ann Tuts mist geëmigreerde ‘Kampioenen’-collega An Swartenbroekx enorm: “Elke kans die ik krijg om haar te zien, grijp ik”

‘F.C. De Kampioenen’-actrice An Swartenbroekx (55) is voor heel even terug in België. Tegenwoordig is ze dolgelukkig op haar berg in Spanje, maar om haar nieuwste kinderboek ‘Duupje 4′ voor te stellen, ruilde ze met plezier de Spaanse zon in voor onze Belgische regenwolken. In een gezellige boekenwinkel in Mechelen was het alvast over de koppen lopen om een gesigneerd

Lees meer »

Drie doden in Nederland nadat auto in water belandt

Bij een auto-ongeluk in de Nederlandse stad Amersfoort, in de provincie Utrecht, zijn drie mensen om het leven gekomen. Het voertuig raakte zondagnacht in het water terecht aan de Stadsring. De politie meldde maandagochtend dat reanimatie niet meer mocht baten, en dat alle drie de inzittenden zijn overleden.

Lees meer »