MOORD OP DE BARONES. Baron Ullens ontmoet opnieuw zijn zoon, die stiefmoeder doodschoot en hem verklikte bij de belastingen

Ondanks dat Nicolas Ullens (58) zijn stiefmoeder Mimi doodschoot, wilde zijn vader, baron Guy Ullens de Schooten (89), hem absoluut opnieuw ontmoeten. Dat is intussen in alle discretie gebeurd. Twee keer zelfs al. De baron zou zijn zoon, die vrij is met een enkelband, duidelijk hebben willen maken dat hij zich heeft vergist in zijn stiefmoeder. Volgens baron Guy was ze “de mooiste mens die hij heeft gekend”. Ondertussen komen er meer details naar boven over de eerste verhoren van Nicolas Ullens. 

Meer krantenkoppen in België

De winst van de staatsbon

18:04 De echte bonus van de staatsbon is dat de meeste gezinnen zijn beginnen nadenken over hun spaargeld. De opdracht is nu de concurrentie in de spaarmarkt aanwakkeren, na het vonkje dat we vandaag zien.

Lees meer »

Nieuw-Zeeland verdrievoudigt toeristenbelasting

De prijs die internationale toeristen moeten betalen om Nieuw-Zeeland binnen te komen, stijgt begin volgende maand van 35 Nieuw-Zeelandse dollar (bijna 20 euro) naar 100 dollar (ruim 56 euro). De verdrievoudiging van de prijs is onder meer nodig voor natuurbescherming, meldt de regering van het land.

Lees meer »

Sara Vandecaveye (104), oudste inwoner van Kortrijk, overleden

“Op enkele maanden van haar 105de verjaardag is moeder als een kaarsje uitgegaan”, zegt Gery Catteeuw, de zoon van Sara Vandecaveye, de oudste inwoner van Kortrijk, die op dinsdag 3 september in wzc Biezenheem overleden is. Zij was de weduwe van Hector Catteeuw, die in 1979 – uitgerekend ook op 3 september – op 65-jarige leeftijd drie maanden na zijn

Lees meer »

Tordale viert 55ste verjaardag met volksfeest: “Laagdrempelig, maar overweldigend”

Een groot straatfeest waarop iedereen welkom is. Zo wil Tordale zijn 55ste verjaardag vieren. Zonder academische zitting of andere plechtstatigheden. Op zaterdag 21 september van 14 tot 19 uur aan het hoofdgebouw in de Bruggestraat is het zover. Dan is het feesten geblazen.
The post Tordale viert 55ste verjaardag met volksfeest: “Laagdrempelig, maar overweldigend” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tien minuten-regel helpt Ian Thomas bij z’n spectaculaire gewichtsverlies: “Bij 105 kilo besefte ik dat er iets moest veranderen”

Liefst 30 kilo minder geeft de weegschaal aan. Zanger Ian Thomas (27) besloot zijn leven volledig om te gooien en onderging een indrukwekkende transformatie. “Sinds mijn verjaardag – op 30 april – dwing ik mezelf om elke dag naar de fitness te gaan. In het begin was dat niet makkelijk, maar inmiddels is het een verslaving”, vertelt hij aan HLN.

Lees meer »

Baskische vreugde én verdriet in eigen streek: Landa mag Vuelta-podium vergeten na dramatische dag, vluchter Berrade wint etappe

Vroege vluchter Urko Berrade heeft de achttiende etappe in de Vuelta gewonnen. De Bask bezorgde Equipo Kern Pharma in eigen streek zo al de derde ritzege. Voor een andere Bask werd het een dramatische dag: Mikel Landa verloor meer dan drie minuten en moet het eindpodium uit z’n hoofd zetten. De kopman van Soudal Quick-Step tuimelde zelfs van vijf naar

Lees meer »