‘Mijnheer de burgemeester’ van Samson & Marie opent met gedicht én gouden sleutel het 24ste seizoen in Plopsaland De Panne

Ook in het 24ste seizoen is het méér dan de moeite om even een bezoek te brengen aan Plopsaland De Panne. Er valt immers zoveel te beleven. Vergeet vooral niet het ‘Studio 100 Festival On Wheels’ bij te wonen met je favoriete Studio 100-figuren. En kijk ook eens aandachtig naar het personeel dat in een nieuwe Plopsa-tenue rondloopt.

Op zaterdagvoormiddag konden duizenden bezoekers al een eerste blik zien van wat de rode draad doorheen het jaar zal vormen in Plopsaland De Panne: hét ‘Studio 100 Festival’. Het startschot van het nieuwe seizoen werd tijdens de ‘Grote Welkom Show’ gegeven door Gert Verhulst, Hans Bourlon en CEO Carl Lenaerts. Met behulp van ‘Mijnheer de burgemeester’ gaven zij tijdens een officieel sleutelmoment de aftrap voor een seizoen vol shows, events en magische ontmoetingen. Ook het ‘Studio 100 Festival On Weels’ reed voor de eerste keer uit. Deze werd onder heel wat belangstelling en met veel enthousiasme onthaald. Méér dan 15 Studio 100-figuren, opzwepende muziek en kleurrijke paradefietsen brachten de magie tot leven in Plopsaland De Panne. “Plopsaland De Panne is voor ons de bakermat van wat later uitgroeide tot een hele resem aan succesvolle thema- en waterparkern. Wij zijn dan ook enorm blij om hier samen met Carl temogen staan om dit 24ste seizoen in te wijden”, zeggen Gert Verhulst en Hans Bourlon namens Studio 100.

Al de bekende Studio 100-figuren zijn van de partij. © PADI

Bezoekers kunnen vanaf vandaag iedere openingsdag naar hartenlust genieten van het ‘Studio 100 Festival’. Alle info vind je terug op www.plopsalanddepanne.be. (PADI)

‘Mijnheer de burgemeester’ mocht de poort officieel openen. © PADI

The post ‘Mijnheer de burgemeester’ van Samson & Marie opent met gedicht én gouden sleutel het 24ste seizoen in Plopsaland De Panne is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlak voor ‘Met vier in bed’ is Alex voor de vierde keer hervallen: “Het leven gaat gewoon verder”

In een nieuwe aflevering van ‘Met vier in bed’ vertrekken de B&B-uitbaters op een unieke treinreis in Landen, waar Jo samen met zijn vrouw Hilde Station Racour uitbaat. Gedurende het programma wordt Jo echter vergezeld door hartsvriendin Alex. Maar vlak voor hun deelname kreeg die laatste echter slecht nieuws. “Op 1 januari heeft ze mij verteld dat ze voor de

Lees meer »

Grenswegen Komen-Waasten gesloten tijdens EK wedstrijd Frankrijk-België

Tijdens de wedstrijd tussen Frankrijk en België – in de achtste finale op het EK voetbal in Duitsland – zullen verschillende wegen over de grens tussen Frankrijk en België afgesloten worden. Dat kondigen tien gemeentebesturen van plaatsen langs de Frans-Belgische grens aan, waaronder twee Belgische: de West-Vlaamse gemeente Komen-Waasten en Wervik. Zo willen de gemeentebesturen mogelijke onregelmatigheden verhinderen.
The

Lees meer »

Engelpark in Ichtegem opent voor vijfde jaar op rij de deuren: “Naast speelmogelijkheden voor kinderen ook gezellige zomerbar”

Het Engelpark in Ichtegem opende eind juni voor het vijfde jaar op rij officieel de deuren. Wat in 2020 begon als een gedurfd kleinschalig project is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in het zomeraanbod voor kinderen.
The post Engelpark in Ichtegem opent voor vijfde jaar op rij de deuren: “Naast speelmogelijkheden voor kinderen ook gezellige zomerbar” appeared first

Lees meer »

Nabestaanden boos na stopzetten onderzoek Bende van Nijvel: “Mij maak je niet wijs dat ze na al die jaren niets gevonden hebben”

Verschillende nabestaanden van slachtoffers van de Bende van Nijvel voelen zich in de steek gelaten nu het onderzoek officieel wordt afgesloten. Ze weigeren te geloven dat alles in het werk is gesteld om de daders te vinden. “Er zijn dingen doodgezwegen die het daglicht niet mochten zien”, zegt Ingrid Mulder, die haar zus verloor bij de aanslag op de Delhaize

Lees meer »

Peperdure sokken, nieuwe sprinttrein en avondwerk voor mecaniciens: hoe Cavendish en Astana al hele jaar lang ‘geobsedeerd’ zijn door ‘Project 35′

‘Project 35′. Een naam die niet zou misstaan voor de ontwikkeling van een of ander nieuw superwapen, maar het is het grote plan dat Astana-Qazaqstan bedacht om Mark Cavendish (39) aan zijn zo gegeerde Tourrecord te helpen. De ploeg zette alles in wat het kon. Een nieuwe sprinttrein, peperdure sokken of mecaniciens die tot laat op de avond aan zijn

Lees meer »

Niet één, maar twee zebrapaden in de Oostrozebekestraat in Ingelmunster

In Ingelmunster diende Vooruit een aanvraag in om een zebrapad te verkrijgen ter hoogte van het Kruidvat in de Oostrozebekestraat. Schepen Trui Lambrecht zei dat er ook een zebrapad in dezelfde straat komt, ter hoogte van de centrumparking.
The post Niet één, maar twee zebrapaden in de Oostrozebekestraat in Ingelmunster appeared first on KW.be.

Lees meer »