INTERVIEW. Piet Vandendriessche, de nieuwe CEO van de voetbalbond: “Geld is een complete bijzaak. Ik heb er zelfs niet over gediscussieerd”

Amper twee maanden is Piet Vandendriessche (58) CEO van de voetbalbond. In die tijd organiseerde hij een zoektocht naar ‘De Mol’, schudde hij het scheidsrechtersdepartement door mekaar en verlengde hij het contract met bondscoach Domenico Tedesco. Tijd voor een kennismaking. “Ik was niet eens zeker of ik überhaupt nog een nieuwe job wílde.” 

Meer krantenkoppen in België

De Plattevissers uit Zwevegem mogen naar WK interclub in Slovenië

De Zwevegemse hengelclub De Plattevissers neemt deel aan het WK Interclub dat van maandag 22 tot en met zondag 28 juli in Slovenië plaatsvindt. Een 15-koppig team zal daar tien dagen aanwezig zijn, onder hen twee Roeselarenaars en één Ardooienaar.
The post De Plattevissers uit Zwevegem mogen naar WK interclub in Slovenië appeared first on KW.be.

Lees meer »

DAS lanceert nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’

Het Guldensporencollege DAS in Kortrijk lanceert de nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’. “Het is een theoretisch artistiek-creatieve richting met een doorstroomfinaliteit. Wanneer je afstudeert, heb je dus een stevige basis en zijn er verschillende mogelijkheden in zowel professionele als academische bacheloropleidingen”, legt directeur Inge Gorré uit.
The post DAS lanceert nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’ appeared first

Lees meer »