Aanslag tegen woning in Deurne: explosief met brandversnellers ontploft

In de Alfons Schneiderlaan in Deurne hebben onbekenden zaterdagochtend een explosief tot ontploffing gebracht tegen een woning. Niemand raakte gewond.

 

Meer krantenkoppen in België

Elton John weet al wat er op zijn grafsteen moet komen te staan

Elton John weet al wat er na zijn overlijden op zijn grafsteen moet komen te staan. Tijdens de première van zijn autobiografische film ‘Elton John: Never Too Late’ op het Toronto International Film Festival liet de artiest zich ontvallen dat hij op zijn graf niet herdacht wil worden als succesvolle muzikant, maar als betrokken familieman.

Lees meer »

Jeugdhuis Dolce Vita uit de startblokken met nieuwe kernleden: “Ook wel nieuwe activiteiten”

Eind mei zag de toekomst van het Oostnieuwkerkse jeugdhuis Dolce Vita er niet bijzonder rooskleurig uit. De kern – zeg maar het bestuur van het jeugdhuis – was dringend op zoek naar vers bloed. Ter gelegenheid van de avondmarkt werd een affichecampagne opgezet met het doel nieuwe kernleden te werven. Die campagne leverde ondertussen resultaat op. De eerste grote activiteit

Lees meer »

Beatrice en Claude klinken op vijftig jaar huwelijk

Claude Winne en Beatrice Waignein uit de Passendaalsestraat in Moorslede gaven elkaar op 9 mei 1974 hun jawoord. Het koppel is inmiddels vijftig jaar getrouwd en werd daarvoor in de bloemetjes gezet door het gemeentebestuur.
The post Beatrice en Claude klinken op vijftig jaar huwelijk appeared first on KW.be.

Lees meer »