Twee bromfietsers botsen frontaal op elkaar in Moorslede

Twee jongemannen zijn donderdagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval langs de Roeselaarsestraat in Moorslede. Ze botsten frontaal op elkaar met hun bromfietsen.

Het ongeval gebeurde rond 21.15 uur ter hoogte van het kruispunt met de Nettingstraat. Beide bromfietsers reden op het fietspad naast de Roeselaarsestraat. Om onduidelijke redenen botsten ze bij het kruisen frontaal op elkaar op het rechte stuk weg.

De klap was hevig. Beide bestuurders kwamen zwaar ten val en raakten gewond. De precieze aard van de verwondingen was niet meteen duidelijk.

Schroot

De hulpdiensten dienden ter plaatse de eerste zorgen en nodige pijnstilling toe. Nadien werden de jongemannen naar het ziekenhuis gebracht waar ze wellicht even zullen moeten blijven.

Hun bromfietsen werden tot schroot herleid. Een takelwagen kwam de voertuigen later ophalen.

The post Twee bromfietsers botsen frontaal op elkaar in Moorslede is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan zee

Leerlingen, leerkrachten en ouders van De Strandloper BuBaO keken reikhalzend uit naar het schoolfeest in Inspirant aan zee in Oostduinkerke. Apetrots, uitgedost in hun op maat gemaakte toneeloutfit, vertederden de kinderen hun toeschouwers tijdens het totaalspektakel met als thema ‘Op zoek naar een betere wereld’.
The post Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan

Lees meer »

Politie pakt 3 mannen op voor drugsfeiten aan KBC Overijse

De politie heeft maandag 3 mannen opgepakt voor drugsgerelateerde feiten rond het KBC kantoor in het centrum van Overijse. 1 van de 3 werd meteen na ondervraging vrijgelaten, 1 man moet vandaag voor de onderzoeksrechter verschijnen. De 3e verdachte, een minderjarige, moet voor de Franstalige jeugdrechter verschijnen.

Lees meer »

Feesten Heule-Watermolen verliezen metWalter Deleu (76) opnieuw een oud-voorzitter

Nog maar vorige maandag 1 juli is dr. Claude Damman ten grave gedragen of Heule-Watermolen is opnieuw in rouw door het overlijden de dag erop van Walter Deleu. Beiden waren oud-voorzitter van het feest- en cultuurcomité dat de Watermolen Feesten organiseert. Toevallig vindt in de levendige gemeenschap net dit weekend de 80ste editie plaats van de kermis, die voortvloeide uit

Lees meer »

Gemeente De Haan koopt grond aan om te bebossen

De gemeenteraad keurde de aankoop van 1,8 hectare te bebossen grond goed. De gemeente wil hier de komende drie jaar werk maken van een nieuw bos, dat voor iedereen toegankelijk zal zijn. De aankoop werd in de gemeenteraad wel met de kleinst mogelijke meerderheid goedgekeurd.
The post Gemeente De Haan koopt grond aan om te bebossen appeared first on

Lees meer »

Frankrijk heeft ‘bunker’ Maignan, maar de Rode Duivels hebben Koen Casteels: “Hij hoeft niemand nog iets te bewijzen”

“Niet vaak naar de Bundesliga gekeken, zeker?” Op zijn manier is Koen Casteels (32) in Duitsland meester van de situatie. Fijntjes slaat een ondergewaardeerde doelman terug bij de Rode Duivels: Keep calm and carry on. Hoe de kalmte van coole Casteels steeds meer bewondering oproept. Uw krant analyseerde nog eens zijn vijf belangrijkste ingrepen op het Europees Kampioenschap. En hoe

Lees meer »