“Ik heb geen moment spijt van de split”: Geike Arnaert, Alex Callier en Raymond Geerts vieren 30 jaar Hooverphonic

“Geike is eigenlijk altijd onze zangeres gebleven.” De nieuwe plaat ‘Fake Is The New Dope’ van Hooverphonic is het eerste album waaraan frontvrouw Geike Arnaert (44) geschreven heeft sinds haar vertrek uit de groep. De band, ook bestaande uit Alex Callier (52) en Raymond Geerts (64), is doorheen de jaren al meermaals veranderd van formatie, maar is nu meer dan ooit verenigd. Wij spraken het trio over nepheid, hoe Callier uit z’n depressie raakte en hoe ze op elkaars lip zitten. “Ik vind het fantastisch dat plastische chirurgie bestaat.” 

Meer krantenkoppen in België

Egbert Lachaert (46) is géén kandidaat om Open Vld te leiden, maar heeft wel veel ideeën: “We hebben te snel gezegd dat het oppositie wordt”

Egbert Lachaert (46) wil niet opnieuw voorzitter van Open Vld worden. Wie dan wel? Eén ding is voor hem al zeker: “Het kan maar lukken als het beeld niet meer bepaald wordt door de oude familieclans die de partij al veel te lang domineren.” De families De Croo, De Gucht en Dewael dus. Een uitgebreid interview over zijn plannen en

Lees meer »

Marktkramer die 600 euro aanrekende voor vier zakjes fruit reageert: “We verkopen dan ook producten van topkwaliteit”

Bezoekers van de Klingse Kalseibraderij hebben zich serieus verslikt toen ze de rekening kregen voor hun aankopen bij een fruitkraam. De klanten werden er naar eigen zeggen verplicht om contactloos te betalen, om vervolgens vast te stellen dat er bedragen tot meer dan 600 euro van hun rekening verdwenen. De marktkramer in kwestie ontkent dat hij mensen oplicht: “Af en

Lees meer »

Historisch moment in Blankaart Diksmuide: eerste arendjong vliegt uit

In natuurgebied de Blankaart in Diksmuide is het eerste jong uitgevlogen van de Europese Zeearenden die er gevestigd zijn. Recent werden in het natuurgebied 2 jongen geboren. Dat was een primeur voor ons land, want nooit eerder was er bewijs dat zeearenden bij ons hebben gebroed. Volgende week is er een babyborrel gepland voor de jonge zeearenden.

Lees meer »