Agent opgepakt na fatale schietpartij Lodelinsart blijft in voorhechtenis

De politieagent van de drugsafdeling in Charleroi die wordt beschuldigd van bendevorming en gelinkt wordt met het onderzoek dat leidde tot de huiszoeking maandagochtend in Lodelinsart, blijft in voorlopige hechtenis. Dat besliste de raadkamer van Charleroi vrijdag.

 

Meer krantenkoppen in België

Ook lijst Voor Oudenburg is compleet: “We willen onze stad klaar maken voor de toekomst”

De lijst Voor Oudenburg stelt haar 21 kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober voor: meer dan de helft, vaak zonder politieke kleur, neemt voor de eerste keer deel. Eerder was al bekend dat Anthony Dumarey de lijst trekt. Burgemeester Romina Vanhooren staat op de tweede plaats, gevolgd door schepen Jens Balliere. Gemeenteraadsvoorzitter Stefaan Reynaert is lijstduwer.
The post

Lees meer »

Het leven op een palmboom in Dubai: veel luxe, weinig plaats

De villa’s staan er kort tegen elkaar, het verkeer loopt strop, maar wie er woont, straalt een flinke vleug luxe en prestige uit. Het leven op Palm Jumeirah in Dubai heeft voor- en nadelen, zo getuigen twee Vlamingen. Binnenkort komt er nog een tweede ‘palmeiland’ bij, nu de Belgische baggeraar Jan De Nul Palm Jebel Ali mag voltooien.

Lees meer »

“Ze zijn al jarenlang goed bevriend”: verzorgt deze groep straks het voorprogramma van Oasis?

De reünietour van Oasis is nog steeds hét gespreksonderwerp. Na een chaotische ticketverkoop waren alle concerten voor ‘Oasis Live 25’ in een mum van tijd uitverkocht. Inmiddels is er ook meer nieuws over wie het voorprogramma van de Britse band mag verzorgen. Volgens geruchten kozen Noel en Liam Gallagher voor hun shows in Heaton Park voor de Britse rockband Blossoms

Lees meer »

Koppel dat instorting Duits hotel nipt overleefde, kondigt zwangerschap aan: “Had het Mark nét verteld toen hotel instortte”

Edi (23) belandde op 7 augustus samen met haar man Mark en hun zoontje Jamie onder het puin toen hun hotel in het Duitse plaatsje Kröv instortte. Nu, nog geen maand later, kondigt de Nederlandse de komst van een tweede kindje aan in april. “Vijf minuten voor het instorten van het hotel, vertelde ik Mark dat ik zwanger was”, schrijft

Lees meer »

Markant Wakken zet drie bestuursleden in de bloemetjes

Markant Wakken heeft drie markante bestuursleden in de bloemetjes gezet. De vereniging zette Janine Blondeel-Vandenheede, Monique Vervaeck en Ria Algoet in de schijnwerpers. “Zij hebben zich vele tientallen jaren ingezet voor het bestuur van Markant Wakken”, zegt Aniek Van de Velde. “Van het uitbouwen van het ledental van Markant, het zorgvuldig bijhouden van administratie en
The post Markant Wakken

Lees meer »

“Mijn hart brak toen Beau dat zei”: nieuw seizoen ‘Camping Coppens’ toont grote veranderingen in Zweden

“Ze werden opnieuw overvallen met angstgevoelens.” Het zijn woelige tijden in Zweden, getuige het nieuwe seizoen van ‘Camping Coppens’. Niet alleen worden Staf (43) en zijn vrouw Monique (51) geconfronteerd met de onzekerheden van hun kroost, ze besluiten ook om nogmaals te verhuizen. Wij spraken Staf over die beslissing, hoe het gaat met Beau (16) en Nora (14), en de

Lees meer »

Emotionele Jean-Marie Pfaff getuigt over home-invasion: “Ik heb altijd in de goedheid van de mensen geloofd, maar nu hangen er drie sloten aan mijn poort”

De openbare aanklager heeft acht jaar gevangenisstraf gevorderd tegen de Servo-Kroatische gangsters die Carmen Pfaff in augustus 2023 mishandelden en gijzelden voor een handvol juwelen en een Rolex. Echtgenoot Jean-Marie vertelde in de rechtbank tijdens een emotionele getuigenis wat Carmen sindsdien doormaakt. “Ze leeft in constante angst”, aldus een wenende Jean-Marie. “Haar mooie oude dag is verwoest.”

Lees meer »