Ook na de misviering wordt er nu getraind: hoe Intermarché-Wanty Biniam Girmay weer op zijn beste niveau probeert te krijgen

Biniam Girmay (23) won in januari de Surf Coast Classic in Australië. Dat was, na een tweede en derde plaats in de Tour Down Under, goed begonnen aan het seizoen. Maar voorlopig komt er geen vervolg. Bij zijn team Intermarché-Wanty is het zoeken hoe de motor van de renner uit Eritrea weer in de hoogste toeren te krijgen. 

Meer krantenkoppen in België

Opendeurdag seksclub Club Amai trekt 3.000 nieuwsgierigen: “Misschien breng ik volgende week wel een eerste echt bezoekje”

Ruim 3.000 nieuwsgierigen hebben zondag een bezoek gebracht achter de schermen van Club Amai in Hoogstraten (Meer). Alle aanwezige mannen en vrouwen hielden netjes de kleren aan en stapten in een lange rij met het nodige gegiechel naar binnen. De seksclub hield voor een keer geen swingersdag, maar gooide de deuren open voor iedereen die er eens op klaarlichte dag

Lees meer »

Kijkers denken het mysterie van de seizoensfinale van ‘Thuis’ nu al te hebben ontrafeld: “De makers gaven een duidelijke hint”

Het is nog wachten tot de start van het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ op 2 september om te weten te komen hoe de schietpartij in de seizoensfinale precies in elkaar stak, maar op fansites wordt daar nu al druk over gespeculeerd. Eén schijnbaar onopvallend detail leidde daar tot een hele reeks aan puzzelstukjes, die vlot in elkaar leken te vallen.

Lees meer »

Opgepast voor fraude door ‘kaartophalers’: parket van Antwerpen verwacht piek tijdens zomervakantie

Bankenfederatie Febelfin en het parket van Antwerpen waarschuwen donderdag voor fraude door zogenaamde kaartophalers. Daarbij doen criminelen zich voor als bankmedewerkers en proberen ze thuis langs te komen om de bankkaart en pincode van slachtoffers in handen te krijgen. Het parket van Antwerpen ziet momenteel al een stijging van het aantal feiten en verwacht een piek tijdens de zomervakantie.

Lees meer »

KIJK. Laura Tesoro, Gustaph en Regi openen Q-Beach House en geven de aftrap voor tropische zomer

De Q-cocktails staan koud, het strand van Oostende wordt overspoeld door livemuziek en de Q-dj’s presenteren voortaan met de tenen in het zand en een zeebries door het haar. Het Q-Beach House heeft de deuren officieel geopend. Q-dj’s Jolien Roets, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke gaven tijdens een feestelijke radioshow de aftrap voor een zomer die barst van de muzikale

Lees meer »

KIJK. Beloega’s Plombir en Miranda, die gered werden uit belegerde Charkiv, maken het goed in grootste aquarium van Europa

Beloegadolfijnen Plombir (15) en Miranda (14) zwemmen rond in hun nieuwe thuis in Valencia, Spanje. Geen evidentie, want enkele weken geleden zaten ze nog in Charkiv, Oekraïne, waar Russische bommen en raketten insloegen tot op een paar honderd meter van hun verblijf. Een internationaal team vervoerde hen toen naar het grootste aquarium van Europa: L’Oceanogràfic. De twee witte dolfijnen maken

Lees meer »

Welzijnsvereniging Blankenberge uit de startblokken: “Mooi verhaal, waarin onze inwoners centraal staan”

Met de ondertekening van de oprichtingsakte in het stadhuis schoot Welzijnsvereniging Blankenberge officieel uit de startblokken. “Een belangrijke mijlpaal in de realisatie van de nieuwe synergetische zorgsite in Blankenberge”, aldus burgemeester Björn Prasse (Open VLD).
The post Welzijnsvereniging Blankenberge uit de startblokken: “Mooi verhaal, waarin onze inwoners centraal staan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Velosport Veldegem bedankt vaste medewerkers voor inzet

Dankzij een trouwe poule van tientallen medewerkers is Velosport Veldegem al jarenlang een begrip in de wielerwereld voor niet-profs. Negen koersdagen wordt het peloton uit binnen- en buitenland veilig door Groot-Zedelgem geloodst. Respect dat eens in de kijker mag, vindt voorzitter Jean-Pierre de l’Ange.
The post Velosport Veldegem bedankt vaste medewerkers voor inzet appeared first on KW.be.

Lees meer »