Nora Dari kondigt het geslacht van haar eerste kindje aan: “Laat het aftellen naar jouw komst beginnen”

Nora Dari (22) heeft op Instagram het geslacht van haar eerste kindje bekendgemaakt. “Ik ben dolblij om te kunnen vertellen dat we een meisje verwachten”, klinkt het enthousiast. Daarbij schrijft ze ook een boodschap aan haar toekomstige dochter. “Ik kan niet wachten je de kracht en liefde te laten zien van de vrouwen die ons voorgingen.” 

Meer krantenkoppen in België

Nooit uitgezonden interview met pedoseksueel kan Axel Daeseleire zuur opbreken

Acteur en tv-presentator Axel Daeseleire riskeert voor de rechtbank te komen voor een interview dat hij naar aanleiding van het tv-programma ‘Axel gaat binnen’ heeft afgenomen. Dat meldt HLN. Volgens het parket maakten de makers van het tv-programma, waaronder dus ook Daeseleire, onder meer “misbruik van de zwakbegaafdheid” van de persoon, die een IQ van 67 zou hebben.

Lees meer »

Jo De Meyere stopt noodgedwongen met acteren: “Ik hoop stiekem dat ik een hartinfarctje krijg en dat het gedaan is”

“Het doet pijn, maar ik heb er vrede mee.” Jo De Meyere (85) speelde in de loop van zijn carrière maar liefst 152 rollen, maar stopt met acteren. Noodgedwongen, want zijn gezondheid begon hem steeds meer parten te spelen. “De voortdurende pijn dwingt me tot dit besluit”, vertelt Jo in zijn afscheidsinterview met ‘Primo’. Hij kijkt terug op de weg

Lees meer »

Netanyahu waarschuwt: Israël kan overal in het Midden-Oosten toeslaan – Israëlische minister van Defensie: “Volgende fase van oorlog met Hezbollah begint spoedig”

Dagblad ‘The Washington Post’ heeft op basis van een ingewijde bericht dat Israël de VS heeft geïnformeerd dat een grondaanval in Libanon wordt voorbereid. Die zou bedoeld zijn om infrastructuur van gewapende groepen te verwijderen in het grensgebied. Speciale eenheden van het Israëlische leger hebben de afgelopen dagen invallen gedaan in Libanon ter voorbereiding op een mogelijke grotere invasie. Hezbollah

Lees meer »

“Met Pogacar weet je nooit wat te verwachten”: krijgen we een duel tussen Evenepoel en de kersverse wereldkampioen?

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) vandaag in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

“Opvolger Nasrallah doelwit nachtelijke aanvallen op Beiroet”- “Belangrijke Hamasleider omgekomen bij luchtaanval op vluchtelingenkamp op Westelijke Jordaanoever”

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »