Anshel Van Eecke keert terug naar Decospan Menen

Decospan Volley Team Menen kon ook zijn vijfde play-off wedstrijd niet tot een goed einde brengen. Op het veld van Waremme Volley werd het woensdagavond 3-2 (25/18, 19/25, 12/25, 25/23, 15/10). Zaterdag komt Volley Haasrode Leuven op bezoek in Sporthal Ter Steenlandt.

Ondertussen raakte bekend dat Anshel Van Eecke terugkeert naar zijn oude stal. “Na drie jaar Caruur Gent werd ik opnieuw gecontacteerd door het bestuur van Decospan Menen”, vertelt de 31-jarige Zultenaar. “Ik ben dan ook heel tevreden dat ik de kans krijg om terug te gaan. Eerder was ik al elf seizoenen actief bij de grensclub. Dit voelt dus als thuiskomen. Na zoveel jaren ken je de club van binnen en van buiten. Dit is mijn moederclub, en als je de kans krijgt terug te keren laat je die niet schieten. Dit heeft ook met praktische redenen te maken. In Menen trainen we ’s middags, in Gent ’s avonds. Het maakt een groot verschil als je kan thuis zijn bij je vrouw en kind. Menen vroeg me ook om op de libero positie te spelen. Ook dit is een nieuwe uitdaging waar ik naar uit kijk”, aldus Anshel.

“De top vier halen zal voor Decospan nu wel heel moeilijk worden. Net als voor Gent zal het strijden zijn voor het laatste Europese ticket. Volgend seizoen is dit wellicht in de nieuwe sporthal in Menen. Dit is iets extra om naar uit te kijken. Ook de coach is nieuw, maar geen onbekende. Met Julien Lemay speelde ik nog samen, net als met Jelle Sinnesael, de assistent-coach. Ik ben benieuwd hoe het zal zijn om ze als coach te hebben. Ook de Fin Akseli Lankinen keert na drie jaar terug naar Menen. Er komt waarschijnlijk nog een nieuwe middenman bij en talentvolle jongeren als Eliot De Vleesschauwer en Jasper Verhamme blijven aan boord. Het bestuur levert dus mooi werk,” besluit Anshel Ver Eecke.

Zaterdag 23 maart om 20.30 uur, Sporthal Ter Steenlandt: Decospan Volley Team Menen – Volley Haasrode Leuven.

The post Anshel Van Eecke keert terug naar Decospan Menen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Hoeveel kost terug naar school écht? Deze gezinnen maken de rekening: “Vóór 1 september heb ik al 486 euro uitgegeven, aan één kind”

Het rinkelen van de schoolbel luidt niet alleen het nieuwe schooljaar in, maar ook een van de duurste maanden van het jaar voor gezinnen met schoolgaande kinderen. Uit een bevraging bij 4.000 Vlaamse families blijkt dat ze ruim een kwart méér aan hun kinderen uitgeven dan vijf jaar geleden. Twee gezinnen onthullen hoeveel ‘terug naar school’ hen echt kost. “Vóór

Lees meer »

In de manosphere van Tiktok: waarom kijken jongens naar misogyne filmpjes?

Even scrollen op Tiktok en een jongen komt in de manosphere terecht. De Standaard creëerde fictieve accounts en zag hoe de levenslessen van Andrew Tate en consorten in overvloed te vinden zijn. Lessen die vaak bijzonder vrouwonvriendelijk zijn. “Je kunt eerst blut en dan rijk zijn, maar je kunt niet eerst een hoer en dan iemands vrouw zijn.”

Lees meer »

België doneert 20.000 mpox-vaccins aan Congo

België doneert 20.000 mpox-vaccins aan de Democratische Republiek Congo (DRC), het land dat momenteel het zwaarst getroffen wordt door de mpox-epidemie. Dat heeft de federale ministerraad vrijdag beslist op voorstel van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke en minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez.

Lees meer »

Jonge twintiger terecht voor bezit en verkoop ketamine en cannabis: “Grootmoeder en moeder belden zelf de politie”

Niettegenstaande hij al sinds zijn zestiende verslaafd is aan ketamine, was het toch voor het eerst dat een 22-jarige jongeman uit Roeselare zich voor de rechtbank moest verantwoorden voor bezit en verkoop. Op bepaalde ogenblikken kwamen de meldingen van zijn overdadig gebruik uit onverwachte hoeken…
The post Jonge twintiger terecht voor bezit en verkoop ketamine en cannabis: “Grootmoeder en

Lees meer »

Spermadonor die 550 kinderen verwekte, klaagt Netflix aan over documentaire ‘The Man with 1000 Kids’

Het gespreksonderwerp van deze zomer was ongetwijfeld de Netflix-documentaire ‘The Man with 1000 Kids’. De reeks vertelt het verhaal van de Nederlander Jonathan Meijer, die maar liefst 550 kinderen heeft verwekt met zijn zaad. Jonathan is echter niet eens met het beeld dat van hem wordt neergezet. Hij klaagt de streamingdienst dan ook aan en wil bovendien dat Netflix de

Lees meer »

Rondleiding op begraafplaatsen, bunker en museum in Zonnebeke

Ter gelegenheid van Open Monumentendag kan je in Zonnebeke op zondag 8 september terecht op de begraafplaats voor gratis rondleidingen. Ook de Zandvoordse commandobunker gooit de deuren open en het Passchendaele Museum opent een pop-up tentoonstelling.
The post Rondleiding op begraafplaatsen, bunker en museum in Zonnebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Samenplus trekt vol overtuiging naar de kiezer in Ardooie: “We zochten gericht naar nieuwe jonge kandidaten voor onze partij”

Samenplus doet voor de derde keer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Ardooie. “Dat een deel van onze partij naar een nieuwe politieke beweging overstapte, belet ons niet met volle overtuiging naar de kiezer te stappen en de vastberadenheid is sterker dan ooit”, zegt Kimara Goethals.
The post Samenplus trekt vol overtuiging naar de kiezer in Ardooie: “We zochten gericht

Lees meer »

Adele had geen zin in extra concerten na München en wees aanbiedingen af: “Ze kon miljoenen verdienen”

“Ik zal ongelooflijk lang niet te zien zijn.” Adele (36) heeft na haar laatste concert in München tijdelijk afscheid genomen van haar fans. De Britse nachtegaal heeft naar eigen zeggen nood aan een lange pauze. Al had ze net zo goed opnieuw op tournee kunnen gaan. Volgens bronnen kreeg de superster verschillende lucratieve aanbiedingen, maar daar had ze blijkbaar geen

Lees meer »

“Geheim plan om terug te keren naar Verenigd Koninkrijk”: oude vrienden krijgen verrassende berichten van prins Harry

“Verrassende berichtjes” van prins Harry (39) uit de Verenigde Staten doen vermoeden dat hij zint op een terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk. Althans, dat stellen vrienden van de prins waar hij sinds kort weer contact mee heeft. Zij hopen vurig dat de hertog van Sussex na vier jaar in Californië een comeback maakt, maar vrezen dat dat makkelijker is gezegd

Lees meer »