LIVEBLOG RONDE VAN CATALONIË. Mauri Vansevenant lid van vlucht in tweede bergrit

Tadej Pogacar legde gisteren de Ronde van Catalonië schijnbaar al in z’n plooi met een demonstratie op de eerste aankomst bergop. Duldt de Sloveen ook in de derde etappe, weer een bergrit met aankomst op een col, geen tegenstand? Volg de rit in onze livelog! 

Meer krantenkoppen in België

Tielt neemt derde deelwagen in gebruik

Sinds kort kan je in Tielt gebruikmaken van een derde deelwagen, naast de twee bestaande Cambio-deelauto’s. De wagen van ‘claus2you’ is te vinden op het Stationsplein, op de parking in de bocht met de Stationstraat.
The post Tielt neemt derde deelwagen in gebruik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen smartphones en immense beveiliging: dochter van Michael Schumacher trouwt op Mallorca, maar was F1-legende zelf aanwezig?

De smartphones werden ingeleverd en de beveiliging was alomtegenwoordig. Op hun immens landgoed op Mallorca is Gina Schumacher (28), dochter van Michael Schumacher (55), afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt. Een driedaagse volledig paparazzi-proof. En dus blijft misschien wel de belangrijkste vraag onbeantwoord: maakte ook het Formule 1-icoon het gebeuren mee?

Lees meer »

Paul Magnette “beledigd” door uitspraken van de paus over vrouwen

PS-voorzitter Paul Magnette is misnoegd over uitspraken die paus Franciscus tijdens zijn bezoek aan ons land heeft gedaan over vrouwenrechten. Dat zei hij zondag bij RTL-TVi. Magnette trad niet in detail, maar verwees wellicht naar de conservatieve standpunten die de paus uit de doeken deed in zijn toespraak bij de UCLouvain.

Lees meer »