KIJK. Gert Verhulst steekt de draak met ex-lief Karen Damen: “’s Morgens klinkt ze als een truckchauffeur”

Gert Verhulst (56) is nooit te verlegen om een grapje te maken en al zeker niet als het om zijn ex-lief Karen Damen (49) gaat. Wanneer de volledige cast van de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ wordt voorgesteld in Plopsaland De Panne, steekt de Studio 100-baas maar al te graag de draak met ‘de boze stiefmoeder’. “Voor die rol hebben we aan typecasting gedaan, want ze moet er zelfs niet voor acteren. Zelfs vals lachen kan ze goed”, geeft hij als uitleg waarom Karen de rol kreeg. Maar hij gaat nog een stapje verder. Hoe ver? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

“Haar vriend probeerde nog alles, maar tevergeefs”: dolverliefde Mandy (33) wilde nog even over haar hoeve vliegen tót het vliegtuigje begon te tollen

Met het pleziervliegtuigje wilde ze nog even haar geitjes en kippen vanuit de lucht zien. Tot de motor van de Boeing-Stearman PT-17 Kaydet boven Kiewit (Hasselt) sputterde, de oldtimer recht naar beneden viel en de romantische vlucht een dramatische afloop kende. Stewardess Mandy Linder (33) stierf op 100 meter van haar eigen woning, haar vriend – de piloot van het

Lees meer »

Ex-minister Pieter De Crem spreekt na vier jaar op zijn tanden bijten: “De kiezer heeft Vlaams en rechts gestemd, maar niet op CD&V. Dat moet een belletje doen afgaan”

“Dit was het slechtste resultaat voor CD&V sinds 1946.” Vier jaar beet ex-minister voor CD&V Pieter De Crem (61) op zijn tanden, maar ‘Crembo’ is noch zijn streken noch zijn strijdvaardigheid kwijt. “Voor wat moderniteit zijn we ons programma uit het oog verloren.” En: “CD&V moet de lokale verkiezingen winnen, of de partij verliest nog meer haar handelsfonds.” De Crem

Lees meer »

Is het aandeel Tesla te duur?

17:07 De Amerikaanse autobouwer zag deze week 100 miljard dollar beurswaarde bijkomen na mooie verkoopcijfers. Maar is het aandeel met een verwachte koers-winstverhouding van 95 niet te duur?

Lees meer »

CEO kledingketen C&A stapt op

10:37 Giny Boer is na ruim drie jaar niet langer de CEO van de Nederlandse kledingketen C&A. Ze vertrekt terwijl de modesector woelige tijden beleeft en ze haar e-commerceambities moest inslikken.

Lees meer »

Voormalig Cultuurprijswinnaar Arnold Gheysen (88) overleden in Sint-Eloois-Winkel: “Warme mens die naar iedereen luisterde”

Afgelopen weekend is de culturele duizendpoot Arnold Gheysen overleden. De geboren en getogen Winkelnaar, die twee jaar geleden nog de Cultuurprijs won, werd 88 jaar oud.
The post Voormalig Cultuurprijswinnaar Arnold Gheysen (88) overleden in Sint-Eloois-Winkel: “Warme mens die naar iedereen luisterde” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Billboard Series maakt plaats voor nieuwe banner in functie van Triënnale Kortrijk

Naar aanleiding van de Triënnale Kortrijk, verscheen bij de Budabrug een nieuwe banner van 50 m². Dit keer niet uit de Billboard Series, maar een kunstwerk van Felix Gonzalez-Torres. Tijdens After Paradise kan je “Untitled” (Strange Bird) uit 1993 zien, geïnstalleerd op zes reclamebordlocaties op diverse locaties in Kortrijk.
The post Billboard Series maakt plaats voor nieuwe banner in

Lees meer »

Bedenkers van leukste compliment aan een Brugse zaak in de prijzen

Met de actie ‘Lokaal, da’s logisch’, riep KERNpunt samen met de West-Vlaamse steden en gemeenten op om hun favoriete lokale handelaar complimentjes te geven. Vier winnaars die een compliment gaven aan een Brugse zaak, vielen in de prijzen.
The post Bedenkers van leukste compliment aan een Brugse zaak in de prijzen appeared first on KW.be.

Lees meer »