Wie organiseert het fandorp voor het EK voetbal?

De Stad zoekt een kandidaat voor de organisatie van een supportersdorp tijdens het EK voetbal 2024. Het is de bedoeling dat de wedstrijden van de Rode Duivels op een groot scherm op ‘t Zand worden uitgezonden. Het stadsbestuur voorziet de inrichting van een ‘Fan-village’. In geval de Rode Duivels een wedstrijd spelen op zondag 30 juni wordt omwille van een reeds vergund evenement op ‘t Zand de Fan village ingericht op het stationsplein, kant Sint Michiels. Het stadsbestuur zal geen toelating geven voor andere Fan-villages in de binnenstad. Kandidaten dienen voor 25 maart een voorstel van concessievergoeding in te dienen. (SVK)

Info: www.brugge.be/concessiefandorpek24.

The post Wie organiseert het fandorp voor het EK voetbal? is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

CD&V Poperinge stelt lijst voor gemeenteraadsverkiezingen voor: “We hopen uiteraard weer de grootste partij te worden”

Zondag stelde CD&V Poperinge haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor. Burgemeester Christof Dejaegher (50) trekt zoals verwacht de CD&V-lijst in de Hoppestad. Schepen Ben Desmyter (41, Krombeke) wordt lijstduwer.
The post CD&V Poperinge stelt lijst voor gemeenteraadsverkiezingen voor: “We hopen uiteraard weer de grootste partij te worden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gezinnen sparen kleiner deel van hun inkomsten

De spaarquote van de Belgische gezinnen is in het eerste kwartaal van dit jaar uitgekomen op 14 procent. In het vierde kwartaal van vorig jaar was dat nog 15,1 procent, zo blijkt uit cijfers van het Instituut voor de Nationale Rekeningen (INR) en de Nationale Bank.

Lees meer »

Bruggeling Pihilip Milanov naar de Olympische Spelen

De Internationale Atletiekfederatie World Athletics heeft dinsdag de definitieve olympische ranking bekendgemaakt. Voor dertien Belgen is dat goed nieuws en ook voor Philip Milanov. Hij mag zich in het discuswerpen opmaken voor Parijs.
The post Bruggeling Pihilip Milanov naar de Olympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voormalig bankdirecteur (47) van BNP Paribas Fortis in Oostende die klanten 3 miljoen euro armer maakte, moet groot deel terugbetalen

Bijna 11 jaar na de arrestatie van bankdirecteur Yves B. (47) uit Jabbeke is er voor het hof van beroep in Gent een punt gezet achter de ophefmakende zaak. Gesterkt door zijn vlekkeloze reputatie overtuigde hij jarenlang rijke klanten om hun geld te beleggen bij zijn vriend en kompaan Michel D. Hij beloofde hen woekerwinsten, maar stak het geld in

Lees meer »

Meer dan 13.000 bezoekers genieten van 33ste editie Feest in ‘t Park in vernieuwde festivalsetting: “Een onvergetelijke start van de zomer”

Een zomerse en gezellige sfeer, een prachtig vernieuwd park, de opzwepende dansbeats van nationale en internationale artiesten én het inhoudelijk lokaal mondiaal verhaal van Feest in ’t Park lokten zaterdag 13.000 bezoekers naar het Minnewaterpark en het Bargeplein. De derde editie georganiseerd door Brugge Plus en de 33ste editie sinds de start van het mondiaal festival was een groot succes.<br

Lees meer »

Wannes (56) breekt wereldrecord ‘buddylopen’ in Gent: “Na 110 kilometer kwam de man met de hamer”

Doel bereikt: in 12 uur en 4 minuten liep triatleet en ultraloper Wannes Wylin maar liefst 100 kilometer rond de Watersportbaan in Gent met een buddy in een rolstoel. Dat is een wereldrecord. Met de sportieve krachttoer wil hij aandacht vragen voor Triple Challenge, de vereniging die pleit voor inclusief sporten. “Willen we begrip en leren omgaan met anders zijn?

Lees meer »

Nieuwe recreatieve hotspot aan Oudenburgs bufferbekken

Het bufferbekken langs de Oude Kerkstraat in Ettelgem wordt een recreatieve hotspot voor fietsers en wandelaars. “Dankzij de ondersteuning van Westtoer kunnen we de site nieuw leven inblazen”, zegt burgemeester Romina Vanhooren.
The post Nieuwe recreatieve hotspot aan Oudenburgs bufferbekken appeared first on KW.be.

Lees meer »