Seda lanceert allereerste editie van gratis huwelijksbeurs Maison Mariage in Maison Parazaar

Zondag 24 maart gaat de allereerste editie van Maison Mariage door. Op deze dag wordt de unieke event locatie van Maison Parazaar – op initiatief van Seda Virabian (37) – omgetoverd tot een nieuwe huwelijksbeurs. “Hier kan je intiem snuisteren en word je niet overweldigd in tegenstelling tot grote trouwbeurzen.”

Tijdens Maison Mariage in de Voorstraat 37 ontdek je de laatste trouwtrends. Op de huwelijksbeurs zijn er 13 verschillende lokale partners aanwezig waaronder KIKI Kortrijk met make-up, bruidskapsels door Pins & Braids, huwelijksfotografie van Melissa Pille Photography, trouwtaarten van Gateaux Rosette en catering door Parazaar. “Het is de bedoeling dat mensen hier op het gemak kunnen rondkijken en ontdekken én onze lokale leveranciers krijgen de kans om zichzelf voor te stellen”, zegt Charlotte Vanfleteren (32) van Parazaar. “Bij kleine ondernemingen van de streek gaat het er persoonlijker aan toe. We doen het met passie, bij ons ben je geen nummer.”

Voorafgaand staan er die dag twee – al volgeboekte – workshops gepland: een bloemenworkshop met Seda in de voormiddag waarbij je leert hoe je jouw eigen huwelijk decoreert en het perfecte bruidsboeket samenstelt en een styled shoot van 13 tot 16 uur voor (huwelijks)fotografen die hun portfolio willen uitbreiden. De gratis huwelijksbeurs gaat door van 17 tot 21 uur.

“Je stapt hier binnen in een levend Pinterestbord. Je krijgt een duidelijk beeld van wat je mag verwachten en wat het kost” – Seda

“Maison Mariage is niet alleen voor koppels, maar ook voor mensen die willen netwerken in de branche, nieuwe skills willen leren of zaken willen ontdekken. Eigenlijk is iedereen welkom om gewoon al eens de magische huwelijkssetting te zien. Je stapt hier binnen in een levend Pinterestbord. Je krijgt een duidelijk beeld van wat je mag verwachten en wat het kost”, vertelt Seda. “We willen mensen samenbrengen en hen laten kennismaken met de mooie partners van onze regio. Uiteindelijk kan je ook op ons beroep doen voor andere events.”

Meer info op de Instagram– en Facebookpagina van Maison Mariage.

The post Seda lanceert allereerste editie van gratis huwelijksbeurs Maison Mariage in Maison Parazaar is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse ster Ria Valk heeft opnieuw het geluk en de liefde gevonden: “Ik heb een echte toyboy te pakken”

Begin dit jaar werd Ria Valk (83) geëerd met een koninklijke onderscheiding voor 65 jaar carrière. De zangers van ‘Worstjes op mijn borstjes’ en de zus van Mien Dobbelsteen in ‘‘Zeg ’ns Aaa’ is heel blij met die herkenning, vertelt ze in ‘Primo’. Na enkele moeizame jaren lijkt het haar weer voor de wind te gaan. “Na huid- en borstkanker

Lees meer »

Spektakel aan zee: vier topshows in de kuststeden die je niet wilt missen

Plan je deze zomer een uitstap naar de Belgische kust? Uitstekend idee, want ook naast zee, strand en dijk valt daar nog heel wat te zien en te beleven. De kuststeden pakken uit met een zomers programma vol ambiance en spektakel. Zit het weer tegen, ben je voldoende bruingebakken of gewoon op zoek naar (avondlijk) vertier, kan je dus altijd

Lees meer »

Macron schiet in eigen voet

22:57 Het extreemrechtse RN is de winnaar van de eerste ronde van de Franse verkiezingen. Hoe groot het verlies is voor president Macron wordt volgende week duidelijk na de tweede ronde. Maar nu al is duide…

Lees meer »

Nu al wegverzakkingen in pas geopende Centrumbrug van Izegem: “Aannemer onderzoekt wat fout gelopen is”

Je kan er niet naast kijken, naast de putten die ontstaan zijn op de pas heropende Centrumbrug in Izegem. “De aannemer onderzoekt wat fout gelopen is. Vast staat dat dit euvel hersteld moet worden, maar de brug hoeft hiervoor niet opnieuw dicht”, garandeert schepen van Mobiliteit Caroline Maertens.
The post Nu al wegverzakkingen in pas geopende Centrumbrug van Izegem:

Lees meer »

Opnieuw veel Franse sfeer bij ‘t Zudn van Vrankrik in Pittem: “Mediterrane gezelligheid”

Op zondag 14 juli organiseren het oudercomité en de leiding van Chiro ‘t Kartouchke voor de 21ste keer het inmiddels traditionele ‘t Zudn van Vrankrik op het binnenplein van de oude jongensschool in de Eikeldreef. Ook deze editie zal met spijs, drank en muziek weer de mediterrane gezelligheid naar Pittem worden gebracht.
The post Opnieuw veel Franse sfeer bij

Lees meer »

Gehavende Thor De Baene ambieert ereplaatsen in Vichte: “Blij dat ik meer kan dan gewoon in het peloton blijven”

Thor De Baene koerst komende zondag voor eigen volk in de junioreskoers van Vichte. Als alles goed gaat tenminste, want afgelopen weekend kwam hij zwaar ten val in de Acht van Bladel, met veel averij als gevolg. De tweedejaarsjunior was nochtans best tevreden over zijn seizoen en hoopt de komende weken en maanden nog eens dichte ereplaatsen in de wacht

Lees meer »

Artificiële intelligentie bepaalt wat u betaalt voor uw koopjes: kan ik daardoor nog goedkoper kleding kopen?

Grote modeketens gebruiken tegenwoordig artificiële intelligentie (AI) om te bepalen welke artikelen in deze soldenperiode met welke korting worden verkocht. Als consument doet u daar alvast uw voordeel mee, want onder meer ZEB en E5 pakken nu al uit met kortingen tot -70%. Betekent dit ook dat koopjesjagers in de ene winkel een betere deal kunnen scoren dan in de

Lees meer »

CD&V Poperinge stelt lijst voor gemeenteraadsverkiezingen voor: “We hopen uiteraard weer de grootste partij te worden”

Zondag stelde CD&V Poperinge haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor. Burgemeester Christof Dejaegher (50) trekt zoals verwacht de CD&V-lijst in de Hoppestad. Schepen Ben Desmyter (41, Krombeke) wordt lijstduwer.
The post CD&V Poperinge stelt lijst voor gemeenteraadsverkiezingen voor: “We hopen uiteraard weer de grootste partij te worden” appeared first on KW.be.

Lees meer »