Reserveer vanaf 15 april je plekje op de grootste rommelmarkt van het land

De langste rommelmarkt van het land is terug. Op zondag 19 en maandag 20 mei kan je afzakken naar de Sinksenrommelmarkt in de Kortrijkse binnenstad om er de beste koopjes op de kop te tikken. Een plaatsje reserveren kan online vanaf 15 april.

Bij een nieuwe editie van Sinksen hoort ook een nieuwe editie van de rommelmarkt. Die slingert van de Veemarkt tot de Grote Markt, van winkelwandelgebied en Schouwburgplein tot Doorniksestraat richting Overleie, langs Diksmuidekaai en IJzerkaai naar het Sint-Amandsplein. Zo verbindt de rommelmarkt zowat alle feestlocaties met elkaar, via 32 straten. De wandelroute meet maar liefst 7.200 meter. Er zijn 1.400 standen beschikbaar voor de deelnemers.

Wie een plaatsje wil bemachtigen op de rommelmarkt, kan vanaf maandag 15 april om 19 uur inschrijven via de website www.sinksen.be. De plaatsen kosten €15,31 per 5 meter, een deelnemer kan maximum 5 plaatsen boeken. Op de rommelmarkt is het enkel toegestaan om tweedehands spullen te verkopen. Nieuwe producten, voeding en/of drank mogen niet te koop worden aangeboden.

The post Reserveer vanaf 15 april je plekje op de grootste rommelmarkt van het land is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in ons DNA”

Cercle Brugge organiseerde zaterdag de traditionele fandag. Iedereen die groen-zwart een warm hart toedraagt, kon genieten van verschillende activiteiten in en rond het Jan Breydelstadion. De fans waren talrijk opgekomen. Een ‘galawedstrijd’ was er niet. Op het oefenterrein werd onderling door de spelers wel een wedstrijd gespeeld.
The post Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in

Lees meer »

“Je vraagt een kalkoen ook niet of hij uitkijkt naar Kerstmis. Politici moeten de moeilijke knopen doorhakken”

“Lig er deze vakantie even niet wakker van op het zuiderse strand of op uw eigen terras, maar weet: er breken barre tijden aan”, schrijft politiek journaliste Isolde Van den Eynde. “Justitie protesteert nu al tegen mogelijke besparingen. Politie? Defensie? De rij met vragers om meer zal aandikken. Politici – en enkel politici – zullen die moeilijke knopen moeten doorhakken

Lees meer »

Hooggerechtshof VS geeft Trump deels gelijk: president gedeeltelijk immuun tegen vervolging Capitoolrellen, vonnis voor verkiezingen onwaarschijnlijk

Het Amerikaanse Hooggerechtshof in Washington DC heeft met 6 tegen 3 geoordeeld dat Donald Trump deels presidentiële immuniteit genoot tijdens de bestorming van het Capitool in 2021. Een vonnis over Trumps vermeende beïnvloeding van de verkiezingen in 2020 vóórdat de Amerikanen in november naar de stembus gaan, lijkt daardoor steeds minder waarschijnlijk.

Lees meer »

Sportweekend bij zomerbar Barra Dentra

Barra Dentra, de kindvriendelijke zomerbar op het einde van de Graaf Karel de Goedelaan (waar de extra kermislocatie werd ingericht voor de Paasfoor), vertoont de sportzomer op groot scherm. Met dit weekend kwartfinales EK en Tour de France.
The post Sportweekend bij zomerbar Barra Dentra appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voor het einde van het jaar bijna 100 nieuwe Hoppin-deelwagens in West-Vlaanderen

Vrijdag werd in Kemmel bij Heuvelland het Hoppinpunt ‘Kemmel Dorp’ als eerste van 96 Hoppin-deelwagens in gebruik genomen. Claus2you, het autodeelplatform van Claus Mobility uit Zonnebeke, staat in voor de uitrol van de vloot deelwagens voor de vervoerregio’s Brugge, Midwest, Oostende en Westhoek. “Zo worden 51 Hoppinpunten uitgerust met minstens 1 deelwagen”, zegt Peter Roose, politiek voorzitter van de Vervoerregio

Lees meer »