Politie kan vermoedelijke Nederlandse drugdealer en twee afnemers klissen

De politie Westkust kon eind vorige week een vermoedelijke Nederlandse drugdealer klissen in zijn auto in De Panne. Daarna werd een huiszoeking gedaan op het adres waar hij wellicht net geleverd had. Daar werd een koppel opgepakt en in hun huis werd drugs gevonden. De drie zijn aangehouden door de onderzoeksrechter.

Het was tijdens een anonieme patrouille op vrijdagavond 15 maart in De Panne dat een politieploeg van politiezone Westkust een wagen met Nederlandse kentekenplaat op die tegen de rijrichting in geparkeerd stond.

“Omdat de bestuurder zich verdacht gedroeg, werd beslist om over te gaan tot controle van de verdachte en diens voertuig”, zegt Hélène Ingels van Westkust. “In de wagen vond de drugshond een tas met een grote hoeveelheid drugs en een aanzienlijke som cash geld. De Nederlandse man werd gearresteerd op verdenking van drugverkoop.”

“In samenspraak met het parket voerden we een huiszoeking uit op het adres dat de man laatst had bezocht. Daar vonden we opnieuw een grote hoeveelheid drugs en andere druggerelateerde zaken. De bewoners, een man en een vrouw, werden gearresteerd.”

Het parket van Veurne opende een onderzoek en het drietal verschenen zondag voor de onderzoeksrechter waar ze werden aangehouden. Ze verschijnen vrijdag voor de raadkamer. (JH)

The post Politie kan vermoedelijke Nederlandse drugdealer en twee afnemers klissen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Verbroedering Seelbachcomité Zillebeke kiest nieuw bestuur: “Jumelage heeft veel voordelen”

Na de geslaagde viering van 40 jaar verbroedering tussen Zillebeke en Seelbach kwam het bestuur samen om een vervolg te geven aan de jumelage die al begin de jaren tachtig het levenslicht zag. Om de vereniging verder uit te bouwen, werd een vernieuwd bestuur gekozen.
The post Verbroedering Seelbachcomité Zillebeke kiest nieuw bestuur: “Jumelage heeft veel voordelen” appeared first

Lees meer »

Vlaams Bijeninstituut waarschuwt voor steken Aziatische hoornaar bij kinderen

De Aziatische hoornaar zet haar opmars deze zomer weer verder. Het Vlaams Bijeninstituut waarschuwt voor steken van Aziatische hoornaars bij kinderen. Deze waarschuwing werd zondag in de Facebookgroep via een zogenaamd Safety Alert bekendgemaakt. “Bij de start van de zomervakantie werd het eerste kind in Vlaanderen gestoken. Het gebeurde in een speelhuisje waar een nest Aziatische hoornaars aanwezig was.”

Lees meer »

Al zeven doden door noodweer in Frankrijk en Zwitserland

Zwaar onweer, storm en hevige regen hebben zaterdag in Frankrijk, Zwitserland en Italië grote schade veroorzaakt. Tot nu toe zijn al minstens zeven mensen overleden maar er wordt nog gezocht naar meerder vermisten. Dat hebben de verschillende lokale autoriteiten bekendgemaakt.

Lees meer »

Boer Glenn vervangt hertenboer in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik ben niet van plan om als oude papa aan de schoolpoort te staan”

Dat het leven meer is dan werken alleen beseft Glenn Driesen (32) meer dan ooit sinds hij zijn beide ouders moest afgeven. De jonge veeboer uit Weelde zoekt in het komende ‘Boer zkt vrouw’-seizoen dan ook een vrouw die ambitieus en actief is, maar ook kan genieten van het leven. “Je krijgt me niet makkelijk klein, maar toen ik mijn

Lees meer »

Ruimte voor carpoolparking in Geluwe?

Als het van gemeenteraadslid Nino D’Hellem (Team 2030) afhangt, dan komt er op de hoek van de Komerenstraat en Menenstraat (N8) naast de rotonde van de drukke expresweg N58 in Geluwe een carpoolparking.
The post Ruimte voor carpoolparking in Geluwe? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ebbe De Vlaeminck tekent eerste profcontract bij KV Kortrijk: “Mijn droom wordt werkelijkheid”

Ebbe De Vlaeminck (18) heeft onlangs zijn eerste profcontract getekend bij KV Kortrijk. Afgelopen seizoen zat hij nagenoeg elke wedstrijd op de bank van de eerste ploeg. De jonge doelman heeft nu zijn eerste profcontract op zak en mag volgend seizoen dus weer de concurrentie aangaan met ervaren rotten Lucas Pirard en Tom Vandenberghe.
The post Ebbe De Vlaeminck

Lees meer »