Expo d’Assembl’art in atelier d’Assemblage

Van vrijdag 22 maart tot en met 1 april is er de Expo d’Assembl’art in atelier d’Assemblage van Sandra Vens in de Ghistelstraat 93 in Emelgem. Je kan er werken bekijken van Sandra zelf, maar ook van Johan Van Parys, Dominique Cambon en Loes Himpe.

D’Assemblage is niet alleen de thuisbasis en het atelier van beeldend kunstenares en keramiste Sandra Vens, maar is nu ook een galerij waar kustenaars permanent kunnen exposeren. “Onze pop-upgardenmarkets van 2014 tot 2019, waarbij exposanten hun zelfgemaakte of bijzondere producten in onze tuin aanboden, liggen al een tijdje achter ons”, aldus Sandra. “Ondertussen evolueerden mijn eigen kunstwerken in keramiek en kunststof en vond ik dat het tijd was om d’Assemblage ook open te stellen voor collega-kunstenaars in diverse disciplines. Ik wil regelmatig andere kunstenaars aantrekken om de synergie van kunstenaars en hun werken en kunstliefhebbers verder te zetten. In d’Assembl’art komt niet alleen een mooie diversiteit van kunsten aan bod, ook op leeftijd staat er geen grens.”

Deelnemers

Voor Loes Himpe dochter van Sandra en Tom is het haar eerste publieke expo met een mix van grafische media. Fotograaf en beeldmarketeer Johan Van Parys van reclamebureau Dtonic exposeert artistieke fotografie onder de noemer 5-3-5. Eco-papierkunstenaar Dominique Cambon combineert natuurelementen, Japanse cultuur, oude én nieuwe materialen. Thuisspeelster Sandra Vens, tot slot, evolueerde van gebruikskeramiek met een twist tot beeldende kunsten die tot de verbeelding spreken. Haar werk Eden doet zijn naam zeker alle eer aan. (IB)

The post Expo d’Assembl’art in atelier d’Assemblage is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Bevriend met een dochter van Trump.” Wie zijn de kleinkinderen van Biden die zich nu willen mengen in de politiek?

De familie van Joe Biden moedigt hem aan om in de presidentsrace te blijven. Het is zijn campagneteam dat schuld heeft aan het desastreuze debat, zo klinkt het daar. Daarom wil minstens één kleinkind zich gaan bemoeien met die campagne. Wie zijn die jonge Bidens? Opvallend: er kwam er vorig jaar nog eentje bij. Niet omdat het toen het levenslicht

Lees meer »

LIVE GAZA. Israëlische luchtaanvallen op Khan Younis en Rafah na evacuatiebevel – Iraanse generaal dreigt met raketaanvallen op Israël

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten, zij moeten nu opnieuw op de vlucht. Dinsdag voerde het Israëlische leger meteen meerdere luchtaanvallen uit op beide plekken. Een ziekenhuisbron in Khan Younis meldt acht doden en

Lees meer »

Frankrijk heeft met Maignan een ‘bunker‘, maar Duivels rekenen op Casteels: “Hij hoeft niemand nog iets te bewijzen”

“Niet vaak naar de Bundesliga gekeken, zeker?” Op zijn manier is Koen Casteels (32) in Duitsland meester van de situatie. Fijntjes slaat een ondergewaardeerde doelman terug bij de Rode Duivels: Keep calm and carry on. Hoe de kalmte van coole Casteels steeds meer bewondering oproept. Uw krant analyseerde nog eens zijn vijf belangrijkste ingrepen op het Europees Kampioenschap. En hoe

Lees meer »

Kijk op 6 juli LIVE naar Club Brugge-AEK Athene (14u), exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang, live bekijken. De eerstvolgende match is op 6 juli. Dan speelt Club op het Belfius Basecamp tegen het Griekse AEK Athene. Die match kan u vanaf 14u live bekijken.

Lees meer »

Tweede sneukelwandelroute voor Atreyu Bral (die tien jaar geleden overleed) een groot succes: “We zijn dankbaar”

Zondag 30 juni werd met start en finish aan De Leest een tweede herdenkingswandeling gehouden voor Atreyu Bral. De opbrengt gaat daarbij opnieuw naar het Kinderkankerfonds. “Ik vermoed dat we het bedrag van vorige keer zullen overtreffen.”
The post Tweede sneukelwandelroute voor Atreyu Bral (die tien jaar geleden overleed) een groot succes: “We zijn dankbaar” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Post Title

Nog tot en met zondag 1 september kan je in vakantiehuis d’Heksescheure in de Oude Kortrijkstraat 50 in Beselare terecht in een zomerbar. “We hebben zonnige plaatsjes in onze ruime tuin, maar je kunt er ook genieten van de natuurlijke schaduw onder de knotwilgen”, vertelt eigenaar Steve Melsens.
The post appeared first on KW.be.

Lees meer »