Britse acteur getipt als nieuwe James Bond: “Hij gaat binnenkort zijn contract tekenen”

De zevende James Bond is mogelijk gekozen. Britse media melden op basis van ingewijden dat ‘Tenet’-acteur Aaron Taylor-Johnson (33) de rol van geheim agent aangeboden heeft gekregen. 

Meer krantenkoppen in België

Gent eert Olympische atleten met rondvaart

Gent heeft vandaag de atleten van op de Olympische Spelen in Parijs geëerd met een rondvaart door de stad. Het ging niet alleen om de atleten met Gentse roots, maar ook de sporters die trainen in Gent of bij een Gentse club mochten meevaren. De bootjes begonnen hun rondvaart aan de Bijlokekaai en stopten aan de Korenlei.

Lees meer »

Ruben Van Gucht stoot tijdens looptochtje in Parijs op ‘mobiele prostitutie’: “Plots begreep ik wat er aan de hand was”

Ruben Van Gucht (37), die momenteel verslag uitbrengt van de Paralympische Spelen in Parijs, wist niet wat hij zag toen hij tussen alle beslommeringen door een rondje ging hardlopen door het Bois de Boulogne, zowat het bekendste park van de Franse hoofdstad. De sportverslaggever passeerde tijdens zijn tochtje een rij witte bestelwagens. Wat die daar stonden te doen, deed zijn

Lees meer »

Eerste toegankelijkheidsmarkt in Torhout

De stedelijke adviesraad voor mensen met een beperking organiseert voor het eerst een toegankelijkheidsmarkt. Dat gebeurt op donderdag 26 september van 16 tot 19 uur in het stadskantoor aan de Aartrijkestraat. Iedereen kan er gratis een kijkje komen nemen en vrij tussen de infostanden kuieren.
The post Eerste toegankelijkheidsmarkt in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Israël vindt gevechtshandleiding Hamas: “Razendsnel door tunnels bewegen en maximale schade aanrichten”

Het Israëlische leger heeft in de Gazastrook documenten gevonden die aantonen dat Hamas zich jarenlang voorbereidde op een ondergrondse oorlog tegen Israël. Met onder meer een gevechtshandleiding om je razendsnel door de pikdonkere tunnels onder Gaza te verplaatsen en zo veel mogelijk doden in een kleine ruimte te maken. Het zou mee verklaren waarom Israël de grootste moeite heeft om

Lees meer »

Roeselaars danstalent zet zaterdag 14 september het centrum van de stad op stelten

Op zaterdag 14 september word je tijdens het shoppen getrakteerd op trendy dansoptredens in het centrum. Vijf Roeselaarse dansscholen zorgen voor sfeer in de stad. Laat je verrassen door de dansers van Burlycious, Dansstudio Daneels, Ndigo, Induce Dans en Beweeg en Hypnosis Dance Academy.
The post Roeselaars danstalent zet zaterdag 14 september het centrum van de stad op stelten

Lees meer »

WIT stelt kandidaten gemeenteraadsverkiezingen voor: elf nieuwe namen op de lijst

Het voorbije weekend maakte coalitiepartij WIT de namen en volgorde bekend van de kandidaten die op zondag 13 oktober zullen meedingen naar de stem van de kiezer tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttrekker van WIT wordt fractievoorzitter Dieter Debacker, de drie huidige schepenen duwen de lijst.
The post WIT stelt kandidaten gemeenteraadsverkiezingen voor: elf nieuwe namen op de lijst appeared first

Lees meer »

Zorginstellingen weigeren patiënten van het Antwerps forensisch psychiatrisch centrum: “Telkens wordt deur voor je neus dichtgegooid”

Ruim een kwart van de 182 patiënten in het Antwerps forensisch psychiatrisch centrum (FPC) is klaar om door te stromen naar een andere instelling, maar vindt moeilijk een plaats. Ze worden geregeld door de vervolginstelling geweigerd of belanden op een wachtlijst. Enkele patiënten getuigen daarover bij VRT NWS. "Ik ben hier al 3 jaar, doe wat ik moet doen en

Lees meer »

All4One Basket Menen telt na een jaar al 120 leden

Voor zover we ons kunnen herinneren was basket nooit aan de orde in Menen. Ondertussen kunnen meisjes en jongens die basket in hun hart dragen terecht bij All4One Basket Menen. Voorzitter Hans Cottyn kwam er vorig jaar mee uitpakken, en kan momenteel pronken met acht ploegen en 120 leden. “En er komen nog steeds nieuwe spelers en speelsters bij”, zegt

Lees meer »

“Zowel de klanten als de medewerkers zijn tevreden met de nieuwe dynamiek”: Bekende verhuur- en verhuisfirma Sofanie uit Veurne wordt Allto

Wie Veurne wel eens binnenrijdt langs de E40, merkte het al op: er is weer volop bedrijvigheid op de koer van Sofanie. De bekende verhuur- en verhuisfirma werd enkele maanden geleden overgenomen door vier dertigers met ambitieuze groeiplannen. “Tegen het einde van het jaar staan hier zestig nieuwe machines en willen we met Allto een tiental medewerkers tewerkstellen.”
The

Lees meer »

Hengelclubs steeds vaker slachtoffer van stropers: “Ze slaan de vissen dood op het beton en nemen ze mee in hun koelbox”

Hengelclubs in heel Vlaanderen krijgen steeds meer te kampen met stropers die met vis uit hun vijvers aan de haal gaan. “Een plaag, niet alleen bij ons in Desselgem (Waregem)”, klinkt het bij de voorzitter van hengelclub De Eendrachtige Lijnvissers Koen Peirs. Want ook in Deinze was het onlangs prijs. “Bendes zijn steeds beter georganiseerd en gaan steeds driester te

Lees meer »

Olieprijs op laagste niveau in anderhalf jaar

Een vat Brent-olie, afkomstig uit de Noordzee, werd vrijdag opnieuw goedkoper en bereikte het laagste peil in anderhalf jaar. De prijs zakte vrijdag met 2,23 procent tot 71,07 dollar per vat. De Amerikaanse oliesoort WTI werd eveneens 2,26 procent goedkoper tot 67,59 dollar per vat.

Lees meer »