Amerikaans Hooggerechtshof stuurt oud-adviseur Trump naar gevangenis in zaak bestorming Capitool

Het Amerikaanse Hooggerechtshof is maandag niet ingegaan op een verzoek van Peter Navarro, een vroegere economisch adviseur van Donald Trump, om niet naar de gevangenis gestuurd te worden in de zaak rond de bestorming van het Capitool. Dat berichten Amerikaanse media.

 

Meer krantenkoppen in België

Waarom u voor één keer VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke niet moet geloven: “Ik schrok toen ik hoorde dat er een crimineel netwerk achter zit”

Toch even schrikken voor VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke: op sociale media verschijnen beelden van haar waarin ze vertelt hoe een mobiele app je miljonair kan maken. Zulke deepfakes, bewerkt met artificiële intelligentie, komen steeds vaker voor en zijn gemaakt om je bankrekening te plunderen. Wie zit hierachter? En hoe herken je ze? Parketmagistraat Catherine Van De Heyning ziet een gevaarlijke

Lees meer »

School in Blankenberge verbiedt gsm voor leerlingen van de eerste graad

De leerlingen van het 1e en 2e middelbaar van het Sint-Jozef Sint Pieter in Blankenberge mogen vanaf volgend schooljaar geen gsm meer gebruiken op school. Opvallend, de leerlingen van de 2e en 3e graad mogen hun gsm wél nog gebruiken op school. De school neemt die beslissing omdat gsm-gebruik de sociale ontwikkeling van kinderen tussen 12 en 14 jaar te

Lees meer »

Gina viert 103de verjaardag in wzc De Noordhinder in Heist

Op 17 juni 2024 vierde Gina Hertveldt haar 103de verjaardag in het woonzorgcentrum De Noordhinder in Heist. Aangezien de 100-plusser een echte zoetekauw is, verrasten schepenen Nick Wenmaekers en Tine Gobert haar met een lekkernijenbox van Oxfam Wereldwinkel.
The post Gina viert 103de verjaardag in wzc De Noordhinder in Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »