Politie betrapt vrouw onder invloed van drugs, 39 ademtesten safe

De politie Kouter hield afgelopen weekend verkeerscontroles in Ichtegem en Torhout. Daarbij werd niemand onder invloed betrapt. Buiten de controle om werd een 46-jarige vrouw uit het Antwerpse Lille wel onder invloed van drugs betrapt.

Politie Kouter hield zondag op twee plaatsen een verkeerscontrole. Op de Ringlaan in Ichtegem werd gecontroleerd tussen 11 uur en 12 uur en op de Oostendestraat werd gecontroleerd tussen 15.50 uur en 17 uur. In totaal werden er 39 ademtesten afgenomen, maar gelukkig bleken die allemaal safe te zijn.

Er werden wel heel wat andere inbreuken vastgesteld. Vier bestuurders moesten onmiddellijk een boete betalen wegens gsm-gebruik achter het stuur. Daarnaast kreeg iemand een pv wegens inbreuk op het rijbewijs. Tot slot waren er zes pv’s van waarschuwing voor inbreuken op de verzekering, keuring en de technische eisen.

Buiten de controles om betrapte de politie zondagnacht nog een 46-jarige vrouw uit het Antwerpse Lille in de Oostendestraat in Torhout. De vrouw reed onder invloed van verdovende middelen en legde een positieve speekseltest af. Haar rijbewijs werd 15 dagen ingetrokken. (JH)

The post Politie betrapt vrouw onder invloed van drugs, 39 ademtesten safe is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Basisschool Klavertje Vier neemt afscheid van juffen Griet en Ria

Op het einde van het schooljaar wuifden de leerlingen van de gemeentelijke basisschool Klavertje Vier in Keiem twee juffen uit met een lange staat van dienst. Juf Griet nam afscheid na een carrière van 41 jaar in het onderwijs, juf Ria heeft er 39 jaar opzitten.
The post Basisschool Klavertje Vier neemt afscheid van juffen Griet en Ria appeared

Lees meer »

NVAPlus stelt volledige lijst voor en nieuwe slogan ‘Kies voor meer en beter!’

Middenin een decor van boterbloemen stelde NVAPlus Moorslede zondagnamiddag de volledige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor. Dertien kandidaten wonen in Moorslede, zes in Dadizele en twee in Slypskapelle. Eerder werd al bekendgemaakt dat Gert-Jan Hovaere lijsttrekker wordt en Margaux Vandekerckhove de tweede plaats krijgt.
The post NVAPlus stelt volledige lijst voor en nieuwe slogan ‘Kies voor meer

Lees meer »

Kempenaar Lennart Driesen over het leven na ‘De mol’: “Ik had meer in de media kunnen doen, maar Brussel was me te ver”

Hij profileerde zich als simpele, goedlachse kerel uit de Kempen. Maar Lennart Driesen (29) ontpopte zich in 2021 tot de gewiekste Mol aller tijden. Sindsdien belandde de opvoeder uit de jeugdzorg voor de klas, veranderde hij van flexi-job, nam hij afscheid van zijn axolotl en verhuisde hij. “Maar ik woon nog steeds in Schoonbroek, niet in Retie. Dat is hier

Lees meer »

Acteur Guillaume Devos werd tien jaar lang gestalkt. Voor het eerst praat hij: “Die vrouw heeft tien jaar van mijn leven afgepakt”

“Overal waar ik kwam, keek ik over m’n schouder. Ze stuurde me kleren, schreef me zeven brieven per dag en thuis durfde ik niet eens het licht aansteken want dan wist ze dat ik er was.” Tien jaar lang werd acteur Guillaume Devos (42) gestalkt door een vrouw. Voor het eerst vertelt hij daarover. “Elke seconde was ik bang dat

Lees meer »

Tuinbeurs ‘Natuur in de kijker’ in LDC De Ster

Op zaterdag 6 juli kunnen tuin- en natuurliefhebbers terecht in LDC De Ster. Naast allerhande planten zullen op deze beurs vooral de natuur, natuurbeleving en meer bepaald bijen, centraal staan.
The post Tuinbeurs ‘Natuur in de kijker’ in LDC De Ster appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Plattevissers uit Zwevegem mogen naar WK interclub in Slovenië

De Zwevegemse hengelclub De Plattevissers neemt deel aan het WK Interclub dat van maandag 22 tot en met zondag 28 juli in Slovenië plaatsvindt. Een 15-koppig team zal daar tien dagen aanwezig zijn, onder hen twee Roeselarenaars en één Ardooienaar.
The post De Plattevissers uit Zwevegem mogen naar WK interclub in Slovenië appeared first on KW.be.

Lees meer »