Houthulstenaar Jean-Pierre Everaert, medeoprichter VK Rood-Wit Nieuwe Stee en oprichter De Dulle Trezen, overleden

Jean-Pierre Everaert, echtgenoot van Liliane Vanstaen, is op vrijdag 15 maart overleden in Roeselare. Jean-Pierre en zijn echtgenote woonden samen in Merkem.

Jean-Pierre was geboren in Diksmuide op 13 april 1957. Hij werd net geen 67 jaar. Hij was de trotse papa en opa van Timothy en Windy Everaert-Beeckaert, Ferre, Frieke en Simon; Bjorn en Emely Van Gelder-Everaert, Adeline en Eloise; Lester en Frieke Everaert-Decaluwe en Suzette.

Voetbal

Jean-Pierre was de medestichter van VK Rood-Wit Nieuwe Stee, hij richtte ook de damesvoetbalploeg De Dulle Trezen op die intussen gestopt is en hij was lid van Okra Merkem. Jean-Pierre werd vorig jaar Krak van Houthulst.

Een laatste groet aan Jean-Pierre brengen kan in Uitvaartcentrum Cornels tot en met donderdag 21 maart, iedere dag tussen 15 en 18.30 uur. Er wordt zaterdag 23 maart om 10 uur afscheid genomen van Jean-Pierre in de aula van Uitvaartcentrum Cornelis aan de Woumenweg 26 in Diksmuide waarna de urne van Jean-Pierre een plaatsje krijgt in huiselijke kring. Je deelneming betuigen kan op www.cornelisuitvaartzorg.be.

The post Houthulstenaar Jean-Pierre Everaert, medeoprichter VK Rood-Wit Nieuwe Stee en oprichter De Dulle Trezen, overleden is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Het zotste kamp. Deze jongeren zijn op cruisekamp voor 1.350 euro: “Nu al wachtlijst voor volgend jaar”

Vergeet het bivak in de Ardennen. Activak is als eerste jongerenorganisatie op cruisekamp vertrokken met 54 jongeren, die in één week vier landen aan de Middellandse Zee aandoen. Kostprijs: 1.350 euro. Toch was het luxekamp meteen uitverkocht, en voor volgende zomer is er al een wachtlijst. “Het is écht impressionant. Elke verdieping is ingericht door een kunstenaar”, vertelt Xander (19).

Lees meer »

Acteur Louis Thyssen uit ‘Nachtwacht’ en K3-musical ‘De drie biggetjes’ breekt met z’n vriendin Liesl

Louis Thyssen (29), bekend van ‘Nachtwacht’ en z’n rol in musical ‘De drie biggetjes’, en z’n vriendin Liesl (27) hebben na zeven jaar besloten om uit elkaar te gaan. Dat bevestigt de acteur aan ‘Dag Allemaal’. Dat de breuk al dan niet het gevolg zou zijn van overspel, wil Thyssen niet kwijt: “Ik moet nog met m’n omgeving bespreken wat

Lees meer »

Burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof in TBR short rally Oekene

Dit weekend wordt in Oekene de derde editie van de TBR short rally verreden. Met meer dan 100 wagens aan de start en geen uitgesproken favoriet belooft het een spannende wedstrijd te worden met daar bovenop het burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof bij de historics.
The post Burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof in TBR short

Lees meer »

Staande ovatie voor afscheidnemend schepen Hedwig Kerckhove in Wingene: “Dubbel gevoel, want de politieke ‘goesting’ is er nog”

Een van de headlines tijdens de jongste gemeenteraad was de kwartaalrapportering van het fusietraject tussen Wingene en Ruiselede, dat door technisch falen een presentatie werd in mineur. Maar het talrijk opgekomen publiek – voor de gelegenheid in CC De Wissel – zag een emotionele schepen Hedwig Kerckhove afscheid nemen. De charmante, ervaren politicus werd geëerd door meerderheid en oppositie en

Lees meer »

Talent-Is Campus Engineering tevreden na deelname aan Wood Skills: “Boeiend om dit mee te maken”

Tijdens het schooljaar namen verschillende secundaire scholen uit Oost- en West-Vlaanderen deel aan Wood Skills. Daar konden de scholen een project indienen en dat werd voorgesteld tijdens het slotevent in Waregem. Ook Talent-Is Campus Engineering uit Veurne was van de partij.
The post Talent-Is Campus Engineering tevreden na deelname aan Wood Skills: “Boeiend om dit mee te maken” appeared

Lees meer »

Wereldwijde voedselprijzen stabiel gebleven in juni

De wereldwijde voedselprijzen bleven in juni gemiddeld onveranderd in vergelijking met mei. Een daling van de graanprijzen compenseert de hogere prijzen van producten zoals plantaardige oliën, boter en suiker. Dat heeft de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) vrijdag gemeld.

Lees meer »

KAART. Van Mil in Mol tot Emma in Malle: deze namen kregen baby’s de voorbije 10 jaar het vaakst in jouw gemeente

Olivia en Noah waren in 2023 de meest gegeven babynamen in Vlaanderen en bij uitbreiding in heel België. Een stad als Mortsel kan dan ook als representatief worden gezien, want tussen 2014 en 2023 waren Noah (19 keer) en Olivia (16) de meest gegeven voornamen aan pasgeboren baby’s. Maar in heel wat andere steden en gemeenten voeren andere meisjes- en

Lees meer »

Vlaams Belang Zedelgem stelt nieuwe gezichten voor tijdens tuinfeest

De kieslijst van Vlaams Belang Zedelgem is bijna volledig, kondigde de partij tijdens haar tuinfeest aan. De 27 vertrouwde en nieuwe kandidaten willen de straat op en luisteren naar wat anders kan. Op 13 oktober verwacht Vlaams Belang een zetelwinst, voor meer inspraak voor de Zedelgemnaar.
The post Vlaams Belang Zedelgem stelt nieuwe gezichten voor tijdens tuinfeest appeared first

Lees meer »

ZOMERREEKS. Tinne Terneven woont met haar gezin in Toscane: “Ik maak me niet meer druk in kleine dingen, net als een echte Italiaanse”

Op haar 19de trok Tinne Terneven (45) vanuit Schilde naar Italië om vrijwilligerswerk te doen, vandaag organiseert ze in hartje Toscane wandelvakanties en trektochten met ezels. Een klein toeval, want na de geboorte van haar kinderen moest ze haar glamoureuze carrière in de mode opbergen. “Moeders liever aan de haard, zo gaat dat in Italië. Maar dit is ook het

Lees meer »

Biden in eerste tv-interview sinds rampzalig verlopen debat: “Ik was uitgeput en voelde me verschrikkelijk”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft in zijn eerste televisie-interview na zijn zwakke optreden tijdens het debat met Donald Trump op 27 juni aangegeven dat hij ziek was tijdens dat debat. “Ik voelde me verschrikkelijk”, zei Biden in gesprek met zender ‘ABC’. Hij noemde het “een slechte episode” en suggereerde daarmee dat het een eenmalig incident zou zijn geweest.

Lees meer »

Kortrijkse rugbyclub organiseert vrijdagavond Rugby in ‘T Park

“We zetten dit nu al voor de vierde keer op poten”, opent Bjorn Torsy, STC en jeugdcoördinator van Rubyclub Curtrycke. “De reden ligt voor de hand. We willen een zomeraanbod creëren voor onze leden op een niet competitieve manier. Onze thuishaven ligt in Rollegem en we stellen vast dat dit voor de Kortrijkzaan precies het einde van de wereld is.

Lees meer »

Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor

Eerder werd bekend gemaakt dat de youngsters Kobe Grymonprez, Matt Rotsaert, Flint Waleson, Tiemen Van Brussel en Jules Isebaert Kortrijk Spurs trouw blijven. Nu stellen de Spurs nog eens vier nieuwe jonge talenten voor die de club komen versterken.
The post Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor appeared first on KW.be.

Lees meer »