Champions’ Play-offs starten met Anderlecht-Antwerp en Genk-Union, week erop volgt Club-Anderlecht: ontdek hier de kalender

In Diegem hebben de Pro League en Eleven/DAZN de kalender voor de play-offs in de Jupiler Pro League voorgesteld. Leider Union start in de Champions’ Play-offs met drie punten voorsprong op Anderlecht en heeft, in vergelijking met Anderlecht, een in theorie minder zware start. Waar paars-wit meteen uittredend kampioen Antwerp over de vloer krijgt en de week erop naar Club Brugge moet, begint Union met een uitmatch in Genk en speelt het vervolgens thuis tegen Cercle Brugge. 

Meer krantenkoppen in België

“60 tot 100 punten aftrek is realistisch”: deze straffen riskeert Man City op ‘proces van de eeuw’, dat vandaag start

Vandaag gaat het ‘proces van de eeuw’ tegen Manchester City van start. De club van Kevin De Bruyne en Jérémy Doku moet zich de komende weken verantwoorden voor de 115 aanklachten voor financiële wanpraktijken die de Premier League indiende tegen de Engelse kampioen. Indien schuldig bevonden, riskeert City stevige boetes, puntenaftrek en/of zelfs degradatie uit de Premier League. Een uitspraak

Lees meer »

Drukke tv-najaar van Gert Verhulst start midden in verbouwstress: “Tegen dat dat voorbij is zijn we 2 jaar verder, vrees ik”

Na een korte vakantie is Gert Verhulst (56) volgende week opnieuw alomtegenwoordig op uw tv-scherm. Eerst als talkshowhost in ‘De tafel van Gert’, later op de avond als keukenprins in ‘Komen eten’. Vooral dat laatste programma bezorgde hem stress. “Nooit meer”, vertelt Gert vanuit Saint-Tropez. In dit gesprek met HLN blikt hij ook voor het eerst terug op zijn bewogen

Lees meer »

Nieuwe campus Howest feestelijk ingehuldigd: “Nu zijn we klaar voor de toekomst”

De feestelijke sfeer was duidelijk voelbaar toen studenten, medewerkers en partners uit de academische wereld en het bedrijfsleven op dinsdag 18 september samenkwamen op de Howest-campus aan het station om in aanwezigheid van burgemeester Dirk De fauw de nieuwe gebouwen officieel in te huldigen.
The post Nieuwe campus Howest feestelijk ingehuldigd: “Nu zijn we klaar voor de toekomst” appeared

Lees meer »

Vakbonden trekken door Brussel uit solidariteit met werknemers in industriesector: “Dit gaat niet alleen om Audi, het is een domino-effect”

Vandaag betogen meer dan 5.000 vakbondsmilitanten in Brussel onder het motto ‘De industrie is van ons’. Ze steunen het personeel van Audi en andere werknemers in de Belgische industrie waarvan de banen bedreigd zijn. De vakbonden eisen een sterk en duidelijk industrieel beleid. Ook enkele werknemers van Audi trokken mee door de straten van Brussel. “Ik werk al 34 jaar

Lees meer »

Vier generaties op een rij: Van Jozef tot Jules

In de Nieuwstraat in Kemmel konden we dit viergeslacht fotograferen. Stamvader is Jozef Debrabander (86) uit Nieuwkerke. We zien hem op de foto samen met zijn zoon Lieven Debrabander (57) uit Dranouter, kleinzoon Brecht Debrabander (27) uit Kemmel en achterkleinzoon Jules, die geboren werd op 19 mei. (EF)
The post Vier generaties op een rij: Van Jozef tot Jules

Lees meer »

Cercle Brugge verliest in eigen huis met 2-3 van Racing Genk

Racing Genk heeft zaterdag op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League in het Jan Breydelstadion Cercle Brugge met 2-3 opzijgezet. De bezoekers lieten na de score verder uit te diepen.
The post Cercle Brugge verliest in eigen huis met 2-3 van Racing Genk appeared first on KW.be.

Lees meer »