24-jarige horeca-uitbater uit Roeselare riskeert acht maanden cel en 600 euro boete voor drie gewelddadige feiten

Een 24-jarige horeca-uitbater uit Roeselare riskeert acht maanden cel en 600 euro boete voor drie gewelddadige feiten. In twee gevallen raakte hij slaags met lastige klanten, bij het derde incident sloeg hij de minnaar van zijn vriendin in elkaar. “Hij heeft een kort lontje”, gaf ook de advocaat van de jongeman toe.

Op 11 juli 2020 zorgde een klant voor problemen in het café in Hooglede dat de beklaagde E.E. destijds uitbaatte. Portiers leidden de man naar buiten maar die kreeg in het tumult een slag op zijn oog en liep een hersenschudding op. E. ontkent dat hij de klap gaf. “Het was een van de portiers en niet in mijn opdracht”, aldus de cafébaas.

Op de vuist

Twee jaar later kreeg E.E. het aan de stok met een klant van zijn club in Harelbeke. K.D. (27) werd er na een lange discussie buitengezet maar liet het daar niet bij. Toen E. tegen de ochtend zijn club verliet, gooide D. een steen door de voorruit van diens auto. Vervolgens gingen de mannen met elkaar op de vuist maar E. beweerde dat hij zich enkel verdedigde. K.D. riskeert op zijn beurt drie maanden cel en 400 euro boete maar liet verstek gaan voor het proces.

Overspel

E.E. moest zich ook nog verantwoorden voor een incident uit de privésfeer. Op 15 mei 2021 betrapte hij zijn vriendin op overspel. Hij vond haar minnaar in bloot bovenlijf in de slaapkamer en gaf hem enkele vuistslagen. E. zou zijn vriendin ook een duw gegeven hebben maar dat ontkent hij. “Ze is kapster en daags na de feiten liet mijn cliënt gewoon zijn haar knippen bij haar”, zei de advocaat van E. “Intussen zijn ze nog altijd samen.”

Vonnis op 8 april.

The post 24-jarige horeca-uitbater uit Roeselare riskeert acht maanden cel en 600 euro boete voor drie gewelddadige feiten is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Crimineel!”: Spaanse pers spreekt schande over fout Kroos op Pedri, die kruis mag maken over verdere EK

Slechts zeven minuten stond Pedri op het veld in Spanje – Duitsland. Zwaar onderuit geschoffeld door Toni Kroos, moest de middenvelder al huilend naar de kant in de kwartfinale van het EK voetbal. De Spaanse online media spreken met schande over de ingreep van Kroos die niet eens geel opleverde. Met een interne laterale verstuiking van zijn linkerknie, is het

Lees meer »

Naar het pretpark met het gezin? Dat kost je minstens 178,30 euro, maar Plopsaland is iets goedkoper dan vorig jaar

Een dagje in een West-Vlaams pretpark kost je deze zomer net iets meer dan vorig jaar of toch in de meeste pretparken. Bellewaerde Park is het enige pretpark dat dit jaar hun ticketprijzen lichtjes verhoogde. Het eten in Plopsaland werd iets goedkoper. In Boudewijn Seapark daarentegen werd het menu een tikkeltje duurder.
The post Naar het pretpark met het

Lees meer »

President Joe Biden na uitspraak over immuniteit Trump: “Macht van president niet langer beperkt door de wet”

De Amerikaanse president Joe Biden noemt het arrest van het Hooggerechtshof over de immuniteit van voormalig president Donald Trump "gevaarlijk". "Praktisch zijn er vrijwel geen grenzen aan wat de president kan doen. De macht van het ambt wordt niet langer beperkt door de wet." Het Hof stelt dat een president immuun is voor wat hij als president gedaan heeft, maar

Lees meer »

Borstklinieken Ieper en Veurne smelten samen

De twee Westhoekziekenhuizen, Jan Yperman en az West, bundelen de krachten voor borstkankerbehandelingen. De recent gewijzigde wetgeving voor de erkenning van borstklinieken heeft de ziekenhuizen ertoe aangezet om een alliantie aan te gaan ten voordele van de patiënten in de Westhoek. De twee bestaande borstklinieken smelten samen tot borstkliniek Westhoek.
The post Borstklinieken Ieper en Veurne smelten samen appeared

Lees meer »

Zware botsing met twee personenwagens in Alveringem

Zondagavond kwam het tot een zware botsing tussen twee personenwagens ter hoogte van de Lampernissesteenweg en de Steendamstraat op het grondgebied van Alveringem.
The post Zware botsing met twee personenwagens in Alveringem appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Vlaams gezin dat aan dood ontsnapte in Italiaanse modderstroom doet voor het eerst verhaal: “Ik zei luidop: dit is het, we gaan sterven”

De beelden van hun terreinwagen die verzwolgen wordt door een kolkende rivier gingen deze week de wereld rond. Maar Ameline (28), haar man Fady (24) en hun baby’tje van drie maanden uit het West-Vlaamse Menen kunnen het nog navertellen vanuit Italië, waar hun vakantie eindigde in de Orco-rivier. Ze vertellen hoe hun leven plots, vanuit het niets, in gevaar kwam:

Lees meer »

Aantal nieuwe installaties bijna gehalveerd: zijn zonnepanelen nog wel een slimme investering? “Prijzen bereiken historisch dieptepunt”

In het eerste kwartaal van dit jaar werden in Vlaanderen bijna de helft minder zonnepanelen geïnstalleerd dan vorig jaar. Hoe komt dat? Zijn zonnepanelen nog interessant, nu de subsidies zijn weggevallen? Hoeveel kost een gemiddelde installatie tegenwoordig? Wat is de terugverdientijd? En hoe zal die de komende jaren evolueren?

Lees meer »

Ligo stoomt anderstalige jongeren klaar richting werk

Negen anderstalige jongeren kregen in het nieuwe onderwijsproject BENO de kans hun Nederlands, wiskunde en digitale vaardigheden te verbeteren en van verschillende beroepsopleidingen te proeven. Onlangs sloten de jongeren in Ieper hun traject af met een afscheidsfeest.
The post Ligo stoomt anderstalige jongeren klaar richting werk appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE PORTUGAL-FRANKRIJK. Maignan houdt Fernandes én Vitinha van de openingsgoal met twee geweldige saves, ook Kolo Muani kan niet scoren

Portugal kon zich tegen de Slovenen pas na strafschoppen plaatsen voor de kwartfinales op dit EK voetbal. De Fransen hadden een eigen doelpunt van Jan Vertonghen nodig om door te gaan naar de volgende ronde. Kunnen Mbappé en co doorstoten naar de halve finales of steken de troepen van Martínez daar een stokje voor? Voorlopig staat het nog 0-0.

Lees meer »