LIVEBLOG STVV-CLUB BRUGGE. Club geeft het na rust weg op Stayen, STVV aan het feest!

Feest op Stayen! Een vroege goal van Jutglà leek Club Brugge nochtans op weg te zetten naar een vlotte zege, maar blauw-zwart gaf zijn voorsprong na rust nog uit handen. Topschutter Koïta zette de kers op de taart met een héérlijke krul. Het fluitsignaal van de Brugse supporters sprak na afloop boekdelen. 

Meer krantenkoppen in België

Effectieve renovatie Plaatsmolen in Pittem kan binnenkort starten: “We zitten op schema voor november 2025”

De voorbereidende werken voor de renovatie van de Plaatsmolen in Pittem, die in november van start gingen, werden in februari alweer stilgelegd door een gebrek aan materialen. Volgens cultuur- en erfgoedschepen Heidi Lievrouw (CD&V) zal de molenbouwer binnenkort echter de effectieve werken opstarten en dus blijft de deadline van november 2025 haalbaar.
The post Effectieve renovatie Plaatsmolen in Pittem

Lees meer »

Marktkramer die fruit van 600 euro verkoopt, reageert: “Prijzen staan mooi aangegeven. Meer kunnen we niet doen”

De marktkramer die door de bezoekers van de Kalseibraderij in De Klinge verweten wordt veel te duur fruit en koekjes te hebben verkocht, ontkent de aantijgingen. “We hebben topproducten, en die zijn niet goedkoop. Maar niemand was verplicht om bij ons te kopen”, klinkt het. Enkele klanten kregen naar eigen zeggen een rekening van meer dan 600 euro gepresenteerd voor

Lees meer »

Geen genade voor hoogbejaarde drugsdealer: ‘Bertje de cannabisboer’ (81) krijgt twee jaar effectieve celstraf

Terwijl veel van zijn leeftijdsgenoten hun dagen in een rustoord slijten, zoekt Albert M. liever de spanning op. Liefst 36 jaar na zijn eerste veroordeling en op een zucht van zijn 82ste verjaardag kreeg de Nederlander, in het drugsmilieu bekend als ‘Bertje de cannabisboer’, opnieuw twee jaar effectieve celstraf. “Hij trekt totaal geen lessen uit zijn eerdere veroordelingen.”

Lees meer »

Uitbater van twee Bristol-winkels: “Mijn personeel moest ik laten gaan, maar we draaien nu wel topomzetten”

Jordy Van Hoornick (29) is zelfstandig uitbater van twee Bristol-winkels. Nu het bedrijf een gerechtelijke reorganisatie heeft aangevraagd, zag Jordy zich genoodzaakt zijn medewerkers af te danken. “We weten gewoon niet waar we aan toe zijn”, opent Jordy zijn klaagzang.
The post Uitbater van twee Bristol-winkels: “Mijn personeel moest ik laten gaan, maar we draaien nu wel topomzetten” appeared

Lees meer »

Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft”

Zaterdag werd de titel van ereburger van Nieuwpoort uitgereikt aan Godelieve Vieren. Ze krijgt de bijzondere erkenning omwille van haar sociocultureel, politiek en toeristisch engagement in de voorbije decennia. Godelieve Vieren is de 23e ereburger van Nieuwpoort.
The post Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft” appeared

Lees meer »

Helft Zwitsers ziet Eurovisiesongfestival daar niet zitten

Bijna de helft van de Zwitsers ziet het niet zitten dat hun land komend jaar het Eurovisie Songfestival organiseert. Dat blijkt volgens de krant ‘Blick’ uit een peiling onder 25.000 mensen. Zwitserland is komend jaar verantwoordelijk voor de organisatie, omdat het land dit jaar heeft gewonnen.

Lees meer »

Peuter verdrinkt thuis in kinderzwembad

Het West-Vlaamse parket is een onderzoek gestart naar de dood van een peuter van 1 jaar. Het jongetje verdronk in een zwembadje bij hem thuis in de tuin. “Alles wijst op een tragisch ongeval”, zo zegt parketwoordvoerster Griet De Prest.

Lees meer »

Zorgbedrijf Harelbeke en LDC De Parette trakteren de clubwerkingen op een barbecue: “Dit hebben ze verdiend”

Zorgbedrijf Harelbeke en Lokaal Dienstencentrum De Parette hebben alle leden van de twaalf clubwerkingen uitgenodigd op hun jaarlijkse barbecue en dit ter gelegenheid van 25 jaar De Parette. Ruim 130 leden tekenden present.
The post Zorgbedrijf Harelbeke en LDC De Parette trakteren de clubwerkingen op een barbecue: “Dit hebben ze verdiend” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na crisis door verslavende pijnstiller in VS: familie van bedrijf achter OxyContin krijgt geen immuniteit tegen toekomstige rechtszaken

Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft zich uitgesproken tegen een schikking waarbij de Sackler-familie, bekend van het bedrijf Purdue Pharma, miljarden dollars zou betalen aan slachtoffers van de Amerikaanse opiatencrisis. In die controversiële overeenkomst stond ook dat de schikking de familie zou beschermen tegen toekomstige rechtszaken. Purdue Pharma, de producent van de verslavende pijnstiller OxyContin, kreeg nu al meer dan 3.000 rechtszaken

Lees meer »