Boze Clement en Rangers staan in Dundee, maar horen daar… dat match niet doorgaat: “Niemand heeft ons gecontacteerd”

In Schotland zal Philippe Clement zich z’n zondag ietwat anders hebben voorgesteld. Onze landgenoot stond met z’n club Rangers in Dundee voor een uitwedstrijd, maar kreeg bij aankomst te horen dat de wedstrijd niet doorging. “Dit is een heel rare situatie.” 

Meer krantenkoppen in België

Opgepast voor fraude door ‘kaartophalers’: parket van Antwerpen verwacht piek tijdens zomervakantie

Bankenfederatie Febelfin en het parket van Antwerpen waarschuwen donderdag voor fraude door zogenaamde kaartophalers. Daarbij doen criminelen zich voor als bankmedewerkers en proberen ze thuis langs te komen om de bankkaart en pincode van slachtoffers in handen te krijgen. Het parket van Antwerpen ziet momenteel al een stijging van het aantal feiten en verwacht een piek tijdens de zomervakantie.

Lees meer »

Directie Nationale Loterij blijft achter Jannie Haek staan

De directeurs van de Nationale Loterij blijven ceo Jannie Haek, een Bruggeling met Torhoutse roots, steunen. Dat laat het overheidsbedrijf woensdag weten, daags na het afspringen van een bemiddelingsprocedure met de vakbonden over het gedrag van de topman.
The post Directie Nationale Loterij blijft achter Jannie Haek staan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gunther Levi van De Romeo’s komt op bij  gemeenteraadsverkiezingen in Hulshout: “Wil me inzetten voor veilig fietsen in de gemeente”

Zanger en acteur Gunther Levi, officieel Gunter De Batselier, doet in oktober mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Hulshout. Hij is kandidaat op de lijst van Hulshout op Punt (HOP), de nieuwe naam van de plaatselijke CD&V-afdeling. Verkeersveiligheid is een thema waarvoor hij zich extra wil inzetten. Levi relativeert de impact van zijn bekendheid: "Een cafébaas in onze gemeente is even

Lees meer »