De UCI bewijst de vrouwen geen dienst door Lefevere te beboeten

 

Patrick Lefevere aanpakken is een gemiste kans om echt werk te maken van de toxische cultuur ten aanzien van vrouwen in de profwielrennerij.

 

Meer krantenkoppen in België

Victoria Beckham laat zich weer van haar slechtste kant zien: “Ze heeft haar ‘schoondochter’ uit de foto geknipt”

Cruz Beckham (19), de jongste zoon van Victoria (50) en David Beckham (49), heeft een nieuwe vriendin: Jackie Apostel. Het stel verscheen samen op Paris Fashion Week om voor mama Victoria te supporteren, maar die leek daar niet zo blij mee. Fans merkten op sociale media namelijk een belangrijk detail op. “Ze heeft overduidelijk iemand uit de foto geknipt.”

Lees meer »

Netanyahu liet afluisterapparatuur achter in privétoilet van Boris Johnson, suggereert Britse ex-premier

Boris Johnson (60) beschuldigt de Israëlische premier Benjamin Netanyahu (74) ervan afluisterapparatuur te hebben achtergelaten op een wel heel opmerkelijke plaats: Johnsons privétoilet in het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat onthult de ex-premier in zijn nieuwe boek. Het veiligheidsteam van Johnson vond de apparatuur naar verluidt terug nadat Netanyahu het toilet had gebruikt.

Lees meer »

“Belgisch leger klaar om Belgen te evacueren uit Libanon” – Israël verklaart VN-topman Antonio Guterres “persona non grata”

De zuidelijke buitenwijken van Beiroet zijn in de vroege uren van woensdag minstens vijf keer getroffen door Israëlische aanvallen, nadat Iran gisteravond 200 raketten heeft afgevuurd op Israël. Het is momenteel onduidelijk of er slachtoffers gevallen zijn bij de aanvallen. Het Israëlische leger is Libanon maandag binnengevallen voor een “beperkte grondoperatie”. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in het Midden-Oosten

Lees meer »

De Plakkers maakt werk van de toekomst

In het zaalvoetbal is de eerste ploeg van De Plakkers dit seizoen opnieuw in derde nationale actief. De club, onder leiding van Didier De Muynck, werkt ondanks dat men uiteindelijk niet kon promoveren verder aan de toekomst.
The post De Plakkers maakt werk van de toekomst appeared first on KW.be.

Lees meer »