Nederlandse acteur meldt zich bij gevangenis voor uitzitten celstraf voor online misbruik minderjarige meisjes

De bekende Nederlandse acteur Thijs Römer heeft zich vrijdag bij de gevangenis gemeld om de maand celstraf uit te zitten die hij vorig jaar opgelegd kreeg voor het online misbruiken van drie minderjarige meisjes. Dat bevestigt de advocaat van zijn slachtoffers.

 

Meer krantenkoppen in België

Wevelgemse vijfde- en zesdeklassers leren plastic recycleren: Met zijn allen naar de PlastIQ truck

De vijfde- en zesdeklassers van de Wevelgemse basisscholen kunnen nog tot 21 oktober terecht aan de Nieuwe Markt bij het station om kunststof te leren recycleren. Hiervoor streek PlastIQ, de sectororganisatie van de Vlaamse kunststofverwerkers, er neer met haar futuristische truck vol weetjes over hoe je plastic een nieuw leven kunt geven.
The post Wevelgemse vijfde- en zesdeklassers leren

Lees meer »

Net als Raven uit ‘De slimste mens’ is Emmanuelle intersekse: “Mijn toestemming voor operaties werd nooit gevraagd”

Woensdagavond maakten we in ‘De slimste mens’ kennis met Raven van Dorst, die zich out als ‘intersekse’. De Nederlander is niet alleen: in Vlaanderen worden elk jaar zo’n vijftien kinderen geboren met atypische geslachtskenmerken. Zo ook Emmanuelle (57), die jaren zocht naar een manier om de trauma’s een plaats te geven: “Ik ben goed zoals ik ben.”

Lees meer »

Christophe Bouchaert is de nieuwe hoofdcoach van GS Voormezele ( 3A): “Tot vorige week had ik deze carrièreswitch niet verwacht”

Derdeprovincialer Gold Star Voormezele heeft een nieuwe hoofdcoach beet. De 39-jarige Christophe Bouchaert ruilt de spelersplunje in voor deze van hoofdcoach na het onverwacht vertrek van Gerdy Saelens. Dinsdagavond leidde hij al voor de eerste keer de trainingen.
The post Christophe Bouchaert is de nieuwe hoofdcoach van GS Voormezele ( 3A): “Tot vorige week had ik deze carrièreswitch niet

Lees meer »

Cijfers en mooie woorden kun je niet eten

Veganisten zijn er rotsvast van overtuigd dat veganisme de enige ethisch verantwoorde levenswijze is. Maar door te begrijpen waarom mensen morele wezens zijn en hoe we morele beslissingen maken, blijkt het verhaal niet zo eenvoudig.

Lees meer »

“Komend weekend hopelijk ook een medaille op het VK”: Kelly Verbrugghe (Neko Ieper) is opnieuw provinciaal kampioen judo

Kelly Verbrugghe won het provinciaal kampioenschap judo in Lendelede bij de vrouwen -78 kilogram. Komend weekend volgt al een nieuwe uitdaging: het Vlaams kampioenschap in het Oost-Vlaamse Zele.
The post “Komend weekend hopelijk ook een medaille op het VK”: Kelly Verbrugghe (Neko Ieper) is opnieuw provinciaal kampioen judo appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tientallen volmachten in beslag genomen na vermoedens van ronselen: kan dit de uitslag in Ninove nog veranderen?

Het parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt of de gemeenteraadsverkiezing in Ninove wel wettelijk zijn verlopen. Dé grote vraag: is er geronseld om volmachten te bekomen? Het was de voorzitter van een stembureau die de kat de bel aanbond. Volgens de krant ‘De Morgen’ zag hij dat hetzelfde doktersattest voor vier verschillende volmachten gebruikt werd. De politie nam er tientallen in beslag.

Lees meer »