Metalband Spoil Engine uit Roeselare viert 20ste verjaardag met exclusieve show op Graspop

Spoil Engine bestaat twintig jaar. Een verjaardag die de Roeselaarse metalband niet zomaar laat passeren. Ze vervolledigen mee de affiche van metalfestival Graspop.

De groep van Steven Sanders viert het jubileum met een exclusieve show op Graspop. Op zaterdag 22 juni mogen ze het beste van zichzelf geven. Ze staan op de affiche met onder andere Bring Me The Horizon, Architects, Avenged Sevenfold en Limp Bizkit.

Nog bijzonder is dat ze opnieuw kunnen rekenen op Niek als vocalist. Hij verliet in 2014 de band en werd vervangen door Iris Goessens, die op haar beurt twee jaar geleden voor een nieuw hoofdstuk koos. Sindsdien is de band op zoek naar een nieuwe frontman/vrouw. Die hebben ze nog niet, maar voor deze ene show zal Niek de vocals voor zijn rekening nemen. Er zullen bovendien nog enkele andere oude bekenden het podium betreden. Voor Dave De Loco uit Beveren, al jaren betrokken bij de band, wordt het overigens zijn eerste Graspop vanop het podium.

The post Metalband Spoil Engine uit Roeselare viert 20ste verjaardag met exclusieve show op Graspop is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Het leek een voetnoot, maar het nieuws van Vanessa was géén detail”: dit gebeurt er in het nieuwe seizoen van ‘Familie’

De seizoensfinale van ‘Familie’ blijft nazinderen bij de soapfans. Niet alleen vanwege de verrassende plottwists, ook omdat er enkele nieuwe verhaallijnen in gang werden gezet, die veel onheil en strubbelingen doen vermoeden. Er staat de kijker volgend seizoen sowieso veel te wachten, maar niet alles is nog één grote verrassing. Babygehuil, comebacks of een verhuis: wij zetten alle hints en

Lees meer »

“Na 40 jaar is het tijd om het iets rustiger aan te doen”: restaurant Lamme Goedzak in Damme sluit eind augustus de deuren

Op 25 augustus ontvangt de familie Meiresone de laatste klanten in restaurant Lamme Goedzak in de Kerkstraat in Damme. Het pand, dat hun eigendom was, werd onlangs verkocht, maar de bestemming ervan is nog onduidelijk. “Na veertig jaar horeca is het tijd om het iets rustiger aan te doen”, zegt Steven Meiresone.
The post “Na 40 jaar is het

Lees meer »

KIJK. Woedende DJ Hardwell beëindigt abrupt zijn optreden op Saga Festival: “Zo kan ik niet optreden”

De Nederlandse Robbert van de Corput (36), beter bekend als DJ Hardwell, heeft zijn optreden op het Saga Festival in Boekarest op vrijdagavond vroegtijdig beëindigd. Tijdens zijn set uitte hij zijn frustratie over het festival, omdat hij naar eigen zeggen niet betaald werd. Daarnaast klaagde hij ook over de gebrekkige kwaliteit van de apparatuur. “Zo kan ik niet optreden.”

Lees meer »

Morgen politieke aardverschuiving verwacht in Verenigd Koninkrijk: alles wat je moet weten over Britse verkiezingen

Meer dan 47 miljoen Britten trekken morgen naar de stembus om een nieuw parlement te kiezen. In het Verenigd Koninkrijk (VK) wordt een politieke aardverschuiving verwacht. De Conservatives waren veertien jaar lang aan de macht, maar volgens de peilingen gaat Labour een grote meerderheid behalen. Wie wordt de volgende Britse premier? Hoe verlopen de verkiezingen? Wanneer kennen we de resultaten?

Lees meer »