Gevolgen van roken langer voelbaar dan gedacht: “Immuunsysteem tot 15 jaar aangetast”

Tot 15 jaar na het roken van je laatste sigaret blijft je immuunsysteem aangetast. Dat toont nieuw Frans onderzoek aan. Door het roken gaat je immuunsysteem veel te hard werken en ook goede stoffen afbreken. Je bent daardoor meer vatbaar voor ziektes. 

Meer krantenkoppen in België

Katje Rambo (15) twee keer beschoten met loodjesgeweer, eigenaar waarschuwt voor kattenhater in Menenstraat in Izegem

Rambo, de 15-jarige kater van Maité Slambrouck uit Izegem, werd tot twee keer toe beschoten met een loodjesgeweer. Dat werd deze week duidelijk bij een bezoek aan de dierenarts. “Wie doet er nu zoiets”, aldus Maité die graag andere dierenliefhebbers waarschuwt voor een kattenhater in de omgeving van de Menenstraat in Izegem.
The post Katje Rambo (15) twee keer

Lees meer »

KIJK. Strippers, cowboyhoeden én Snoop Dogg: zo vierde Khloé Kardashian haar 40ste verjaardag

Khloé Kardashian kon haar ogen niet geloven wanneer ze de noten van ‘The Next Episode’ hoorde. Niemand minder dan Snoop Dogg staat op het podium om haar te verrassen voor haar 40ste verjaardag, met paaldansende strippers met cowboyhoeden. Een gepaste outfit, gezien het thema van het feest Dollywood was, geïnspireerd op het themapark van countryzangeres Dolly Parton.

Lees meer »

LIVE ROEMENIË-NEDERLAND (18u). “Duidelijk dat alles véél beter moet”: na wanprestatie is druk op Oranje (en vooral Koeman) erg hoog

De Nederlanders plaatsten zich in een lastige poule met Frankrijk en Oostenrijk als derde voor de achtste finales op dit EK voetbal. Toch zal het verlies tegen de Oostenrijkers op de laatste speeldag voor een flinke deuk in het vertrouwen gezorgd hebben. Roemenië verraste dan weer vriend en vijand door als groepswinnaar uit de poule van de Rode Duivels te

Lees meer »

Stad Veurne steunt ‘ByeByeGazon: “Goede voorbeeld geven”

Het Veurns stadsbestuur wil alle inwoners van Veurne stimuleren om bij te dragen tot een meer hittebestendig en biodivers klimaat door iedere tuin wilder en natuurlijker te maken. Dat is de kernboodschap van de actie #ByeByeGazon. Ook al zit MaaiMeiNiet er op, elke extra inspanning loont!
The post Stad Veurne steunt ‘ByeByeGazon: “Goede voorbeeld geven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Samson & Marie namen nieuwe clip ‘Naar Zee’ op tijdens een zonnig moment op het strand van De Haan: “Ik ben een meisje van de zee!”

Het was op een zonnige maandag dat Samson & Marie hun nieuwe clip opnamen op het strand, nabij het Zeepreventorium in De Haan. Heel wat toevallige strandgangers keken raar op toen medewerkers van Studio 100 een opnameset aan het plaatsen waren, waarna de bekende personages ter plaatse kwamen. Naast brandweerman Bill, kunstenares Trees, bakkerin Florentine, turnleraar Tarik en de burgemeester

Lees meer »

Sam Kerkhofs geeft fakkel door aan Play-presentator en Studio Brussel-stem Joris Brys als host van ‘MIDMID’

Sam Kerkhofs onthult dat Joris Brys hem zal vervangen als host van de voetbalpodcast ‘MIDMID’. Dat nieuws volgde in de recente aflevering van ‘MIDMID MEISTER’ over het EK. “We hebben een meeting gehad en we gaan het helemaal anders doen”, grapt Joris Brys, bekend als sportjournalist bij VIER en Play Sports, en ook te horen op radiozender Studio Brussel. Begin

Lees meer »

Emilie (25) biedt medische en esthetische voetverzorging in eigen praktijk in Wakken: “Van mijn passie mijn beroep kunnen maken”

Emilie Van de Geuchte is sinds kort gestart met een eigen praktijk medische pedicure in de Oeselgemstraat 57 in Wakken. De jongedame werkt reeds halftijds in het Eerstelijnshuis in Deinze, maar biedt bij haar thuis in Wakken nu ook op zelfstandige basis haar diensten aan.
The post Emilie (25) biedt medische en esthetische voetverzorging in eigen praktijk in Wakken:

Lees meer »

Koningin Paola en haar moeizame zoektocht naar geluk: “Ze voelde zich gevangen in een harnas”

Deze week is het 65 jaar geleden dat koning Albert II (90) en koningin Paola (86) samen voor het altaar stonden. De kwade dagen liggen ver achter hen, en hadden volgens ‘Story’ bij lange niet enkel scheve schaatsen als oorzaak. De oogverblindende maar naïeve Italiaanse donna was piepjong en werd zonder enige voorbereiding in een strak hofleven gekatapulteerd. “Paola werd

Lees meer »

Diamant voor Ginette en Marcel uit Zwevegem

Het echtpaar Marcel Vincke en Ginette Vermaut konden onlangs hun diamanten huwelijksjubileum vieren. Ze waren op 18 juni 60 jaar gehuwd.
The post Diamant voor Ginette en Marcel uit Zwevegem appeared first on KW.be.

Lees meer »