Nederlandse krijgt gepeperde rekening in Chili: bijna 7.000 euro voor taxiritje

Een Nederlandse toeriste die dinsdag aankwam in de Chileense hoofdstad Santiago, is op schokkende wijze opgelicht. De vrouw moest omgerekend bijna 7.000 euro betalen voor een kort taxiritje van het vliegveld naar haar hotel.

 

Meer krantenkoppen in België

Worden open relaties meer aanvaard? BV’s klappen uit bed. “Ik heb ingezien dat vaste relatie meer voldoening geeft”

Ex-topmodel Kate Moss (50) houdt er losse zeden op na. De Britse promoot eerlijk haar open relatie. “Zij en haar lief (kunstenaar en edelman Nikolai von Bismarck, red.) geven elkaar de vrijheid om seks te hebben met anderen”, aldus intimi. Hoe staan BV’s tegenover de vrije liefde. In ‘TV Familie’ zijn ze opvallend rechtuit. “Dankzij mijn open relatie combineer ik

Lees meer »

Het ALE van Komen-Waasten breidt uit: “Polyvalente zaal voor workshops of lessen”

Het ALE van Komen-Waasten breidt uit. Zopas nam de organisatie een tweede gebouw in gebruik, in het centrum van Ploegsteert. Met de uitbreiding komt ook de garantie dat ze iedere uithoek van de uitgestrekte gemeente van hun dienstverlening kunnen voorzien.
The post Het ALE van Komen-Waasten breidt uit: “Polyvalente zaal voor workshops of lessen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Finland begint met (beperkte) vaccinatie tegen vogelgriep

Finland start met een beperkte vaccinatiecampagne tegen vogelgriep. Dat heeft het Finse Instituut voor Volksgezondheid en Welzijn aangekondigd. De vaccins zijn bedoeld voor personen die een hoger risico lopen. Volgens persbureau Reuters wordt Finland het eerste land dat dergelijke vaccins aan mensen zal toedienen.

Lees meer »

“Het is nog niet te laat”: dit is het stappenplan van de Democraten als ze Joe Biden toch nog opzij willen schuiven

Het aarzelende optreden van de Amerikaanse president Joe Biden in het debat met zijn Republikeinse rivaal Donald Trump heeft geleid tot een groeiende roep onder Democraten om zijn kandidatuur in te trekken. “Partijen bestaan om te winnen”, zei een ervaren strateeg van de partij tegen The New York Times. “Die man op het podium met Trump kan niet winnen.”

Lees meer »

Ook Zaventemse ondernemer wil voorzitter Open Vld worden: “We moeten eerst wat meer aan onszelf denken en onze welvaart heropbouwen”

Hij is onder andere voor minder Europese inmenging, tegen “hangmattoerisme en gediplomeerde doppers” en vindt dat de maatschappij het koningshuis niet integraal moet onderhouden. Na parlementslid Maurits Vande Reyde en Tineke Van hooland wil ook ondernemer Bruno Vermeeren uit Zaventem een gooi doen naar het voorzitterschap van Open Vld. Alleen zit hij als niet-lid nog met enkele praktische probleempjes: “Ik

Lees meer »

Geen uitslaande vlammen, maar daarom niet minder gevaarlijk: hoe gaan hulpdiensten tewerk bij brand als in Luikse woontoren?

Het waren spectaculaire beelden van hoe bewoners van de Luikse Kennedytoren maandagavond werden geëvacueerd met hoge brandweerladders en helikopters. Maar hoe pakken de hulpdiensten zo een brand in een torengebouw aan, welke middelen kunnen ze inzetten, en vooral: wat kan je als bewoner doen als je gevangen zit op de drieëntwintigste verdieping?

Lees meer »

Hooggerechtshof geeft Donald Trump deels gelijk over presidentiële immuniteit

Donald Trump kan slechts deels aanspraak maken op presidentiële immuniteit. Dat heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof maandag bekendgemaakt. En dat oordeel kan een impact hebben op zijn vervolging voor de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021. Het Hof stuurt de zaak terug naar de lagere rechtbank die moet uitmaken welke zaken wel en welke niet berecht mogen worden.

Lees meer »

Man opgepakt na schoten in woning in Bernissart

In de omgeving van Bernissart (Henegouwen) zijn er zaterdagochtend schoten gelost in een woning. Speciale eenheden van de politie kwamen ter plaatse en de dader werd opgepakt. Volgens het parket van Doornik-Bergen zijn er geen slachtoffers gevallen.

Lees meer »

17 hectare nieuw stadsgroen Vlasakker is gerealiseerd

Het open gebied tussen de Etienne Sabbelaan, de Maandagweg, woonwijk Tarweveld-Klaverveld, hogeschool VIVES en KU Leuven Kulak vormt 17 hectare nieuw, volwaardig stadsgroen waar natuurontwikkeling, ontmoeting en beleving hand in hand gaan. De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 29 juni vanaf 14 uur.
The post 17 hectare nieuw stadsgroen Vlasakker is gerealiseerd appeared first on KW.be.

Lees meer »