Influencers Jietse Pauwaert en Jamie-Lee Six runnen straks een hamburgerrestaurant

Vanaf zaterdag 23 maart opent in Gent ‘Burger House’, gerund door enkele bekende jongeren. Het relaas zal te volgen zijn via VTM GO.

Lekker, vettig en chaotisch! Dat zijn de drie ingrediënten voor het gloednieuwe seizoen van Burger House. Na een succesvol eerste seizoen met een totaal van 682.000 views, stappen vanaf zaterdag 23 maart acht nieuwe bekende jongeren in een culinair avontuur.

Ex-Miss België Emilie Vansteenkiste, The Voice-winnares Louise Goedefroy, actrice en zangeres Cyra Gwynth, online content creators Arno The Kid, Jonatan Medart, Jietse Pauwaert en rapper Yung Mavu halen hun beste skills boven om een week lang een hamburgerrestaurant te runnen in Gent.

Mama van de groep

Voor Jietse Pauwaert uit Knokke-Heist, die grappige filmpjes maakt op Instagram en TikTok is het de eerste keer dat hij deelneemt aan een tv-programma. Ervaren rot Jamie-Lee Six staat paraat als ‘mama van de groep’ om alles in goede banen te leiden, terwijl chef-kok Loïc van Impe de jonge kliek zal bijstaan in de keuken.

Jamie-Lee Six nam al deel aan het eerste seizoen. © VTM GO

Het restaurant is geopend van vrijdag 22 maart tot donderdag 28 maart in Gent. Reserveren kan vanaf maandag 18 maart om 17 uur via vtmgo.be/burgerhouse. “JEZ!” is het jongerencollectief waaronder VTM, Qmusic, HLN en Belfius hun schouders zetten. Naast jongeren een stem en een gezicht geven, haalt “JEZ!” ook geld op voor 200 organisaties die zich inzetten voor jongeren in Vlaanderen en Brussel.

‘Burger House’, vanaf zaterdag 23 maart elke dag om 19 uur exclusief op VTM GO.

The post Influencers Jietse Pauwaert en Jamie-Lee Six runnen straks een hamburgerrestaurant is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“De dug-out dient intact te blijven”: onze chef voetbal waarschuwt voor een tweede Kroatië-scenario

Eerste, tweede, derde of… een afgang, negentien maanden na het echec op het WK. Wat wordt het vanavond? “Geen enkel excuus rechtvaardigt een vroegtijdige exit. Oekraïne mag hoe dan ook geen tweede Kroatië worden”, aldus onze chef voetbal Niels Poissonnier, die ook al eens kijkt naar het mogelijk verdere EK-pad van de Duivels. “Als tweede in de groep beland je

Lees meer »

Heeft Dimi Van Pamel zijn laatste koers gereden?

De kans is klein dat Dimi Van Pamel (19) nog een rugnummer opspeldt. De Tieltenaar, die rijdt voor Wielerteam Decock-Van Eyck-Van Mossel Devos-Capoen, deed dat vorige zaterdag in Zerkegem, maar kwam ten val. Door de opeenvolging van tegenslagen is het negentig procent zeker dat hij stopt met koersen.
The post Heeft Dimi Van Pamel zijn laatste koers gereden? appeared

Lees meer »

Geen pop-up in het Dadipark, maar Heeren Deweer lanceren wel een biertje van weleer

De Heeren Deweer organiseren dit jaar geen Dadipark pop-up, maar zetten de gemeente Dadizele wel met een ander leuk initiatief extra op de toeristische kaart. De vier vrienden brengen terug Den Averechtsen, een bier dat jarenlang gebrouwen werd in de voormalige Dadizeelse brouwerij Devos, op de markt. “We lanceren ons biertje, gebrouwen in brouwerij BCB in Menen, op de Dadizeelse

Lees meer »

Geen Zomerfeesten meer op Kasteeldomein De Lovie in Poperinge, maar wel Goesting in de Zomer: “Opbrengst is voor goed doel”

Op zondag 30 juni, van 11:00 tot 18:00 uur kan je doorlopend genieten van hartige en zoete hapjes en lekkers voor de dorst op het Kasteeldomein van De Lovie, Krombeekseweg. Er zijn muzikale noten van The Pebble Head Jam, Il Sogno, Bal Merklez en Red Legs.
The post Geen Zomerfeesten meer op Kasteeldomein De Lovie in Poperinge, maar wel

Lees meer »

Julie Vermeire doet oproep aan Gert Verhulst: “Als je daar voor iemand nodig hebt, bel mij”

Zondagnamiddag vond in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne de première plaats van de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje en dat lokte heel wat nieuwsgierige BV’s naar de rode loper. Reporter Jarne strikte er Marie Verhulst en Julie Vermeire voor een gesprek. Bekijk het

Lees meer »

Autosalon vindt dan toch plaats in januari 2025

Na een jaar afwezigheid zal het Brusselse autosalon volgend jaar plaatsvinden in januari, de traditionele ‘salonmaand’. Door een verplaatsing van een ander evenement in Brussels Expo kan de 101e editie van de Brussels Motor Show alsnog van start gaan op 10 januari in plaats van 14 februari. Dat meldt organisator Febiac woensdag in een persbericht.

Lees meer »

#HANGOUTS APP moet komaf maken met clichés over Brugge als jongerenstad

Met de lancering van de #HANGOUTS APP wil jongerenplatform Jong Volk definitief komaf maken met een aantal typische clichés over Brugge als jongerenstad, zoals ‘er is niets te doen’ en ‘er gebeurt hier nooit iets’.
The post #HANGOUTS APP moet komaf maken met clichés over Brugge als jongerenstad appeared first on KW.be.

Lees meer »