Topclubs willen competitieformat omgooien: competitie met veertien en play-offs zonder puntenhalvering

 

De Pro League gaat formeel onderzoeken of het Belgische profvoetbal moet worden beperkt tot 20 clubs en opgesplitst in reeksen van 14 en 6. Een formule met play-offs zonder puntenhalvering ligt op tafel.

 

Meer krantenkoppen in België

Jonge moeder (23) schudt vier maanden oude baby ‘uit frustratie’ hersenletsel: “Ik had nochtans eerst tot tien geteld”

Een 23-jarige jonge moeder uit Oudenburg staat voor de strafrechter omdat ze haar vier maanden oude dochtertje een hersenletsel schudde. Het gaat om een geval van shaken baby. De zaak is bijzonder schrijnend, blijkt uit het feit dat L.D. zelf haar jeugd doorbracht in instellingen. “Ze leerden met tot tien te tellen als ik gefrustreerd was. Dat heb ik toen

Lees meer »

Kijkers denken het mysterie van de seizoensfinale van ‘Thuis’ nu al te hebben ontrafeld: “De makers gaven een duidelijke hint”

Het is nog wachten tot de start van het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ op 2 september om te weten te komen hoe de schietpartij in de seizoensfinale precies in elkaar stak, maar op fansites wordt daar nu al druk over gespeculeerd. Eén schijnbaar onopvallend detail leidde daar tot een hele reeks aan puzzelstukjes, die vlot in elkaar leken te vallen.

Lees meer »

‘Boos’-presentator zwaar onder vuur in Nederland: “Hij is een pestkop”

Veel kijkers van ‘Boos’ zijn kritisch op de meest recente aflevering van het online programma. Via sociale media laten ze weten dat ze vinden dat presentator en maker Tim Hofman – bij ons vooral bekend van zijn klokkenluider-aflevering over ‘The Voice of Holland’ – zich in de aflevering gedraagt als ‘een pestkop’. Ook noemen ze het ‘journalistiek ondermaats’. De makers

Lees meer »

Familienaam wijzigen in Elsene gratis vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli is het in Elsene mogelijk om je familienaam gratis te veranderen aan een gemeenteloket. Dat kondigt burgemeester Christos Doulkeridis aan op de sociale media. Voorwaarden zijn wel dat je kan kiezen tussen ofwel één van de achternamen van je ouders, ofwel dat je die allebei draagt.

Lees meer »