Man vindt portefeuille van zijn broer die 56 jaar geleden gestolen werd op school in Torhout

In Torhout is een portefeuille teruggevonden die 56 jaar geleden werd gestolen. Jaak Verhelst uit Ardooie was 15 toen zijn portefeuille werd gestolen in de Sint-Rembertmiddenschool in Torhout. Zijn jongere broer heeft nu bij afbraakwerken in die school de portefeuille teruggevonden. Dat zegt Focus/WTV en is aan onze redactie bevestigd. 

Meer krantenkoppen in België

? “Philipsen krijgt nu nog meer de reputatie van bad boy”

De declassering van Jasper Philipsen in de zesde rit van de Tour zindert na. Ook ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’ heeft het over het manoeuvre van de sprinter. “Een volkomen terechte declassering”, is het oordeel van Michel Wuyts. Voorts komt ook Remco Evenepoel zelf aan het woord op de dag van de eerste tijdrit. Slaat de wereldkampioen tijdrijden toe?

Lees meer »

Appartementsbewoners trekken aan alarmbel: “We worden geterroriseerd door een dealer die minderjarigen aan het werk zet met baseballknuppels”

De bewoners van appartementen in Residentie Dirk Martens in de Aalsterse Raffelgemstraat worden geterroriseerd door een drugsdealer. Er is sprake van geweld, bedreigingen en vandalisme. “Hier moet een einde aan komen of er gebeuren ongelukken”, zegt een van de bewoners. Burgemeester D’Haese (N-VA) belooft alvast verscherpt politietoezicht en gaat samen met de syndicus op zoek naar een permanente oplossing voor

Lees meer »

De eerste reacties op de zware nederlaag van de Tories en winst voor Labour en Reform in Britse verkiezingen: van “vreselijke avond” tot “bijna ongelofelijk”

Volgens exitpolls en de eerste resultaten lijdt de Conservatieve partij van premier Rishi Sunak een ongeziene nederlaag in de Britse parlementsverkiezingen, terwijl Labour een ruime meerderheid van de zetels behaalt. Ook de Liberal Democrats en Reform UK gaan er sterk op vooruit. Dit zijn de eerste reacties.

Lees meer »

Buitenlandse pers hard voor “zieke Belgen” én bondscoach Tedesco: “Zijn tactische kunde? Niets van te zien”

“Het EK zal België niet missen.” De buitenlandse pers is hard voor de prestaties van onze Rode Duivels tegen Frankrijk, en op Euro 2024 tout court. Ze stellen zich véél vragen. Waarom zo pover? En is dit nu echt het einde van deze generatie? Bovendien krijgt bondscoach Tedesco forse kritiek. “Had België hem niet gehaald omwille van zijn tactische kunde?

Lees meer »