LIVEBLOG ATLETICO-INTER. Griezmann en Dimarco scoren in dolle twee minuten, ploegen gaan rusten na aangename eerste helft

Atlético Madrid ontvangt Inter voor de terugwedstrijd van de achtste finales in de Champions League. In San Siro wonnen de Italianen in eigen huis met een late goal. Kan Atlético de thuiswedstrijd naar zich toetrekken en doorstoten naar de kwartfinale? In een amusante eerste helft scoorden beide ploegen één doelpunt. Volg het via onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Twee verdachten van bankkaartfraude opgepakt in Hasselt

De politie Limburg Regio Hoofdstad heeft twee verdachten van oplichting kunnen onderscheppen. Het duo deed zich voor als bankmedewerkers en ging bij een slachtoffer langs om de bankkaart en bijhorende code te verkrijgen. Nadien probeerden ze een Paysafekaart ter waarde van 1.000 euro aan te kopen. De twee verdachten, mannen van 21 en 22, zitten intussen opgesloten in Hasselt.

Lees meer »

“Als jullie de deur niet openen, maken we iedereen af”: zo verliep de dramatische nacht van reporter Robin Ramaekers en zijn cameraman in Beiroet

Wanneer hij om half één woensdagnacht een luide knal van een Israëlische raketinslag in het oude centrum van Beiroet hoort, doet VTM-reporter Robin Ramaekers (49) wat een oorlogsjournalist altijd doet: verslag uitbrengen, samen met cameraman Stijn De Smet (37). Dat het de volgende 3,5 uur zou leiden tot een quasi ontvoering met mishandelingen en ondervragingen door – wellicht – een

Lees meer »

“We gaan efficiënter met de kansen moeten omspringen”: SV Gullegem moet dringend puntenpakken

FC Gullegem slikte vorige speeldag aan huis tegen hekkensluiter Lebbeke de derde nederlaag op rij. Zondag wacht een moeilijke verplaatsing naar Westhoek. “We gaan efficiënter met de kansen moeten omspringen”, hoopt T1 Stefaan Deloose.
The post “We gaan efficiënter met de kansen moeten omspringen”: SV Gullegem moet dringend puntenpakken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Worstelaar Bernard Vandamme (52) gaat met worstelpensioen: “Het afscheid van de kus op de biceps én mijn schuddende tetjes”

Nog één keer zijn handelsmerken: de kus op de biceps én zijn borstspieren laten stuiteren, of zoals hij zelf zegt: “Met de tetjes schudden”. Bernard Vandamme (52), de enige Belgische professionele worstelaar, stapt zaterdag voor een allerlaatste keer de ring in. “In Pakistan ben ik een wereldster en hier kan ik geen enkele nachtwinkel binnenstappen zonder herkend te worden.”

Lees meer »

Boomhut en spannende kabelbaan maken Pastoorsbos in Beveren de plek voor speelplezier en avontuur

Het vernieuwde speelplein in het Pastoorsbos is dé plek waar speelplezier en avontuur hand in hand gaan. “Na een grondige renovatie, gebaseerd op de ideeën van de jeugdbewegingen in Beveren, is dit groene speelparadijs weer helemaal klaar om bezocht te worden”, aldus schepen Matthijs Samyn. Op zaterdag 28 september werd het vernieuwde speelplein feestelijk geopend.
The post Boomhut en

Lees meer »