“Dit najaar lanceren we nieuw full-album”: ‘t Hof van Commerce werkt aan nieuwe plaat

Twaalf jaar na hun laatste worp mogen de vele fans zich opmaken voor gloednieuw werk van ‘t Hof van Commerce. “Dit najaar lanceren we een nieuw full-album en heel binnenkort laten we een eerste single op de wereld los”, zegt frontman Flip Kowlier.

Twaalf jaar na Stuntman is het eindelijk zover: ‘t Hof van Commerce timmert aan een volledig nieuw full-album.

Komend najaar kan de trouwe fanschare van Vlaanderen bekendste hiphopformatie zijn hartje weer helemaal ophalen en zich opmaken voor ongetwijfeld enkele nieuwe classics.

Überpopulair

“We hebben er heel veel goesting in”, zegt Flip Kowlier, samen met Serge Buyse en DJ 4T4 (Kristof Michiels, red.) het gezicht van de band.

In 1998 wisten ze met En in Izzegem de Vlaamse muziekwereld door elkaar te schudden en 26 jaar later is hun populariteit alleen nog groter geworden.

© Tom De Smedt

Aftellen dus tot het voorlopig nog naamloze album in de rekken ligt en op streamingplatforms verschijnt, maar deze lente worden we al op een voorproefje getrakteerd. “Heel binnenkort laten we een eerste single op de wereld los”, aldus Kowlier.

Zevende album

De laatste plaat van ‘t Hof van Commerce dateert van 2018, toen het verzamelalbum Niemand grodder – de onutwisbaere culturele erfenisse van ‘t Hof van Commerce gelanceerd werd om hun twintigste verjaardag in de verf te zetten.

In 2012 zag Stuntman het levenslicht en in 2005 was Ezoa en niet anders een feit. Tel daar Rocky 7 (2002), Herman (1999) en En in Izzegem (1998) bij en ‘t Hof heeft straks zeven full-albums op het palmares prijken.

The post “Dit najaar lanceren we nieuw full-album”: ‘t Hof van Commerce werkt aan nieuwe plaat is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Knokke is het duurst, maar in welke kustgemeente huur je deze zomer het goedkoopst? Zoveel kost een huurappartement aan zee

Een appartement huren aan de Belgische kust is deze zomer gemiddeld zes procent duurder dan vorig jaar. Hoeveel moet je inmiddels rekenen voor een week aan zee? En waarom werden enkele populaire kustgemeenten fors duurder? Het meest betaal je weinig verrassend in Knokke. Maar in deze pittoreske badplaats ligt de weekprijs volgens de Kustbarometer van Dewaele Vastgoed en HUSWELL liefst

Lees meer »

Hotel B&B Geste d’Alice heeft een nieuwe uitbater

Het bekende hotel B&B Geste d’Alice in de Distellaan in Westende heeft nieuwe uitbaters. Kochar en Anni Karapetyan maken er meteen een gezellig hotel van, met heel wat mogelijkheden.
The post Hotel B&B Geste d’Alice heeft een nieuwe uitbater appeared first on KW.be.

Lees meer »

Post Title

Nog tot en met zondag 1 september kan je in vakantiehuis d’Heksescheure in de Oude Kortrijkstraat 50 in Beselare terecht in een zomerbar. “We hebben zonnige plaatsjes in onze ruime tuin, maar je kunt er ook genieten van de natuurlijke schaduw onder de knotwilgen”, vertelt eigenaar Steve Melsens.
The post appeared first on KW.be.

Lees meer »