Australische miljardair kondigt opnieuw plannen aan voor bouw tweede Titanic

De Australische miljardair Clive Palmer (69) kondigt opnieuw plannen aan om een replica te bouwen van de Titanic die in 1912 zonk. Palmer stelde de plannen voor Titanic II al twee keer uit. Al lag dat niet aan het geld, aldus de miljardair. Naar eigen zeggen heeft hij “geld genoeg om de Titanic zeker tien keer na te bouwen”. 

Meer krantenkoppen in België

Ex-politievrouw wijst in afscheidsvideo op pesterijen bij Oostendse politie

Het parket voert een onderzoek naar de dood van een 29-jarige gewezen politieagente. Er wordt onderzocht of leden van het Oostendse korps haar bleven pesten, zelfs jaren na haar ontslag. De vrouw stapte uit het leven, zo schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.
The post Ex-politievrouw wijst in afscheidsvideo op pesterijen bij Oostendse politie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Houdt Dender in de slotfase stand tegen jagend Charleroi?

Dender krijgt Charleroi over de vloer. Trekt de promovendus aan het langste eind? Met een gelijkspel tegen Anderlecht tankten de manschappen van Vincent Euvrard alvast heel wat vertrouwen. Charleroi-middenvelder Daan Heymans hoopt dan weer een doelpuntje te mogen bijschrijven.

Lees meer »

Elektrische wagens maken zondagsrijders van ons (en dat is goed nieuws): “Je ziet zelden een Tesla die 160 km per uur rijdt”

“Vroeger flitsten ze me soms met 200 km per uur. Nu rijd ik op het eerste vak, tussen de vrachtwagens, met cruisecontrol op 100 km per uur.” Hans D’Hondt (53) bezit al een tijdje een elektrische wagen, net als steeds meer Belgen. En dat heeft een effect op onze rijstijl, zegt verkeersinstituut Vias. Wat dan weer concrete gevolgen lijkt te

Lees meer »

Op weg naar zwaarste filewinter ooit en dat komt niet alleen door weer en werken: “Stop met naar voetbal te kijken in de auto”

De afgelopen 12 maanden bereikte de filezwaarte in Vlaanderen het hoogste niveau ooit. En zet je schrap, want de komende maanden wordt het fileleed op de Vlaamse snelwegen alleen maar erger. De oorzaken? Die denken we te kennen: het weer, wegenwerken en minder telewerk. Maar er speelt veel meer dan dat, zeggen experts. Zo erg wordt het op de weg

Lees meer »

Acht verkozenen vervangen in gemeenteraad van Langemark-Poelkapelle de voorbije zes jaar: bijna de helft haalt het einde niet

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 19 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Langemark-Poelkapelle zetelen er vandaag nog 11 in de gemeenteraad.
The post Acht verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »