Verliezende Djokovic woest op umpire na deze fase op Indian Wells, maar niemand die eigenlijk weet waarom

Een zestiende finale op Indian Wells om heel snel te vergeten voor Novak Djokovic (36). Verlies tegen Luca Nardi (20), ATP-nummer 123. In zestien jaar is hij nog nooit van een speler zo laag op de ranking verloren. 6-4, 3-6 en 6-3 voor de Italiaan. En een bizar moment in de tweede set, toen de Serviër woedend werd op de umpire die een controversiële beslissing in zijn nadeel maakte. 

Meer krantenkoppen in België

Russische desinformatiecampagne speelde AfD in de kaart

Een agentschap gelieerd aan het regime in Moskou heeft een desinformatiecampagne gevoerd om Duitse kiezers schrik aan te jagen en de extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) een duw in de rug te geven. Dat berichten verschillende Duitse media op basis van gelekte documenten van het Social Design Agency uit Moskou.

Lees meer »

Maarten Devos volgt Kobe Dewaele op als Kinderburgemeester van Kuurne

Zondagochtend werd in het gemeentehuis van Kuurne de nieuwe kindergemeenteraad voorgesteld. Maarten Devos (11), leerling van VBS Sint-Michiel, werd verkozen tot kinderburgemeester en volgt daarmee Kobe Dewaele op, die vorig jaar de eer kreeg. Ynn Devlaminck werd benoemd tot eerste schepen en Felix Huys tot tweede schepen. In totaal brachten 140 kinderen uit het zesde leerjaar van Kuurnse basisscholen hun

Lees meer »

Kenny getuigt nadat zijn vrouw en drie kinderen crashen voor zijn ogen in Aalter: “De auto was meteen perte totale. Ik wist niet wat ik ging aantreffen”

“Alsof de grootste nachtmerrie plaatsvond.” Vlak voor zijn ogen zag Kenny Arys hoe zijn echtgenote en hun drie kinderen met de auto tegen een boom knalden op een rechte baan in het Oost-Vlaamse Aalter. Toen de vrouw op weg naar huis haar hoofd draaide naar de kinderen die kabaal maakten op de achterbank, beging ze een stuurfout. “Ik was opgelucht

Lees meer »

Helmut Lotti is blij dat hij leert reanimeren in ‘Een echte job’: “Ooit stierf geluidsman in mijn armen, ik was machteloos”

Helmut Lotti (54) is één van de vijf BV’s die zich waagt aan het nieuwe seizoen van ‘Een echte job’ op VTM. De opnames zijn nog maar net gestart, maar ze roepen nu al nare herinneringen op. De zanger zag ooit een geluidsman voor zijn ogen sterven. Tijdens zijn ziekenhuisstage wil hij zich vooral nuttig maken, al kampt hij met

Lees meer »

Eerste thuiswedstrijd voor Kortrijk Spurs A

Balti Kortrijk Spurs A kon op de eerste speeldag niet winnen op het veld van Vamos Stekene – Sint-Gillis-Waas A. Toch graaide de ploeg van voorzitter Jurgen Demolie een puntje mee na de 3-2 eindstand (25/17, 11/25, 26/24, 19/25, 15/13). Zondag staat de eerste thuiswedstrijd in eerste nationale op de kalender.
The post Eerste thuiswedstrijd voor Kortrijk Spurs A

Lees meer »

“Geen economisch levensvatbare alternatieven gevonden voor Audi Brussels”

Er is momenteel geen geschikt voertuigproject, noch een economisch haalbaar alternatief gebruik voor Audi Brussels gevonden. Dat heeft de directie dinsdag te kennen gegeven tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Er wordt nu de volledige focus gelegd op de zoektocht naar potentiële investeerders. Maar het ziet er dus niet goed uit voor de werknemers van Audi.

Lees meer »

Alles was geregeld voor hun huwelijk, tot nietsvermoedende bruid krijgt te horen dat ze maand eerder al trouwde

Een vrouw uit het Franse Vélizy-Villacoublay (op zo’n 15 kilometer van Parijs) had haar speciale dag heel anders voorgesteld. Tijdens het plannen van haar bruiloft kwam ze erachter dat zij op papier al getrouwd was. Een andere vrouw bleek onder haar naam, met behulp van haar identiteitskaart die zij eerder was kwijtgeraakt, een maand eerder getrouwd te zijn.

Lees meer »