Stadsbader Group Harelbeke opent gloednieuwe bouwafdeling en staalproductiesite in Malle

Vandaag 12 maart opent in Malle de nieuwe staalproductiesite van Stadsbader Group Harelbeke: een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de multidisciplinaire bouwgroep.

Stadsbader Group is voortdurend op zoek naar opportuniteiten om haar activiteiten- en dienstenaanbod te verruimen en te optimaliseren. De opstart van de nieuwe staalproductiesite in Malle past perfect in dit plaatje. Met een productiecapaciteit van meer dan 10.000 ton staal per jaar zal Stadsbader er staalconstructies met een CE-certificaat tot en met executieklasse 4 realiseren, de hoogst mogelijke uitvoeringsklasse.

De productie- en conserveringshal van 14.500 m² biedt plaats aan een uitgebreid en modern machinepark, dat stoelt op de allernieuwste productietechnieken en technologieën. Stadsbader deed een beroep op een deskundig kernteam met meer dan twintig jaar ervaring in de sector voor de operationele leiding van de nieuwe afdeling. “Met de opstart van de nieuwe staalproductiesite zetten we opnieuw een belangrijke stap richting toekomst, met snelheid en verticale integratie als essentiële speerpunten binnen onze dienstverlening. Nu we ook staalprojecten in eigen beheer kunnen uitvoeren bestendigen we onze sterke reputatie als innovatieve en vooruitstrevende bouwpartner”, duidt Dominique Valcke, CEO Stadsbader Group.

The post Stadsbader Group Harelbeke opent gloednieuwe bouwafdeling en staalproductiesite in Malle is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. “Hij pakte hem bij zijn hoofd en begon te slaan”: Amerikaanse agent valt tiener aan tijdens kinderfeestje

In Galveston, Texas, is een kinderfeestje volledig uit de hand gelopen. Een agent in burger kwam poolshoogte nemen omdat er zoveel mensen bij het zwembad van een appartementencomplex waren, waar het feestje plaatsvond. Vervolgens ontstond er een hevige discussie, waarna de agent een tiener aanviel. Een moeder kon het hele incident filmen. De politie is een onderzoek gestart.

Lees meer »

Na haar ontslag bij ‘Thuis’ duikt actrice Muriel Bats voor het eerst op in seizoensfinale van ‘Familie’

Tussen alle spannende momenten tijdens de seizoensfinale van ‘Familie’ dook ook een nieuw personage op: tante Georgine. Zij wordt vertolkt door actrice Muriel Bats (56), die eerder ook meespeelde in ‘Thuis’. Opmerkelijk, ook haar nichtje Samira in de VTM-reeks, gespeeld door Belinda Voorspoels, maakte enkele jaren geleden de overstap van ‘Thuis’ naar ‘Familie’.

Lees meer »

Julie Vanloo verliest met Washington tegen Las Vegas in WNBA

De Washington Mystics hebben zaterdag (lokale tijd) in de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie voor vrouwen WNBA een 88-77 nederlaag geleden tegen de Las Vegas Aces. Julie Vanloo was in het verliezende kamp in dertig speelminuten wel goed voor acht punten en evenveel assists.
The post Julie Vanloo verliest met Washington tegen Las Vegas in WNBA appeared first on KW.be.

Lees meer »

Klacht G.C. tegen Krant van West-Vlaanderen bij de Raad voor de Journalistiek ongegrond

De Raad voor de Journalistiek heeft een klacht van G.C. tegen Krant van West-Vlaanderen ongegrond verklaard. Het artikel gaat over een vrouw die jarenlang vrijwilliger was in een dierenasiel en dan veroordeeld werd omdat ze haar hond zo hard had geschopt dat de dierenarts het dier moest laten inslapen. Volgens de voorzitter van dierenasiel is de vrouw te licht gestraft.

Lees meer »

Marie Verhulst verklapt wat we van haar te zien krijgen in nieuw seizoen ‘De Verhulstjes’: “Heel verschillend”

De zomervakantie is dan wel begonnen, voor Marie Verhulst (28) is het werken geblazen. “Binnenkort staan Samson en ik zeven op zeven in Plopsaland De Panne met onze zomershows”, glundert de dochter van Gert. Om mensen warm te maken komen ze vandaag met het zomerse nummer ‘Naar Zee’, een herwerking uit de erfenis van Samson & Gert. Reporter Jarne is

Lees meer »

1 jaar cel voor koppel uit Liedekerke dat nummerplaat van dorpsgenoot met dezelfde auto namaakt om aan rijverbod te ontsnappen 

Een koppel uit Liedekerke dat maandenlang rondreed met een valse nummerplaat die ze gekopieerd hadden van een dorpsgenoot is veroordeeld tot 1 jaar cel. De man en vrouw hadden samen maar liefst 75 veroordelingen door de politierechtbank opgelopen en gebruikten de valse nummerplaat om aan hun rijverbod te ontsnappen. De dorpsgenoot had een wagen van hetzelfde merk en model en

Lees meer »

Geen zakgeld van papa meer nodig? Buitenechtelijke zoon van prins Albert slaat steenrijke erfgename aan de haak

Nee, de geruchten dat hij een modellencarrière ambieerde, klopten niet, verzekerde Alexandre Grimaldi (20). Al houdt hij zich wel bezig met poseren, kledingmerken promoten en de modeweken in Parijs en Milaan bijwonen. Volgens waarnemers doet de buitenechtelijke zoon van Albert van Monaco (66) er alles aan om in de schijnwerpers te blijven. En daar vond hij nu nog een nieuwe

Lees meer »

Zomerbar Zomerstek (Gits) heeft er nu ook een pop-up gastrobar bij (inclusief topkok Benoit)

De zomerbar die onder de noemer Zomerstek straks al aan de vijfde editie toe is, krijgt er een pop-up gastrobar bij. Daarvoor wist Geert Defevere niemand minder dan Benoit Vercaemst (De Overburen) te strikken. “En we zitten nog boordevol plannen.”
The post Zomerbar Zomerstek (Gits) heeft er nu ook een pop-up gastrobar bij (inclusief topkok Benoit) appeared first on

Lees meer »