Politie betrapt in Nieuwpoort drugsdealer op heterdaad: man in snelrecht gedagvaard

Een man uit Nieuwpoort werd zondag op heterdaad betrapt op het dealen van drugs. Een anonieme politiepatrouille kon hem klissen. Hij zal zich via snelrecht bij de rechter moeten verantwoorden.

Het was een alerte politiepatrouille van zone Westkust die zondag in Nieuwpoort rondreed en vond dat een man zich verdacht gedroeg. “Tijdens een patrouille met een anonieme wagen werd bij controle van een man geld aangetroffen”, zegt Hélène Ingels van Westkust. “Uit een gesprek met de twee andere personen bij wie de man zich ophield, leidden wij af dat zij net een gebruikershoeveelheid cannabis van de man hadden gekocht. Omdat we de man op heterdaad hadden betrapt, werd overgegaan tot een huiszoeking met bijstand van het hondenteam. De huiszoeking leidde tot een positief resultaat. Er werden verdovende middelen aangetroffen. De man werd gearresteerd. Hij werd gedagvaard in snelrecht en zal zich op 19 april moeten verantwoorden voor de rechtbank.” (JH)

The post Politie betrapt in Nieuwpoort drugsdealer op heterdaad: man in snelrecht gedagvaard is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Jitske Van de Veire vertelt in tranen over scheiding van haar ouders in podcast van papa Peter: “Mijn zorgeloosheid was weg”

Onderneemster Jitske Van de Veire (31) voert het meest eerlijke gesprek met haar vader Peter Van de Veire (52) in diens podcast ‘De zandloper’. Ze praat over haar kindertijd, de scheiding van haar ouders en hoe ze nu in het leven staat. “Ik neem het jullie niet meer kwalijk. Maar toen begreep ik niet dat mensen kinderen maken en niet

Lees meer »

Cercle Brugge leent Lawrence Agyekum van Salzburg

Cercle Brugge en het Oostenrijkse Red Bull Salzburg hebben een overeenkomst bereikt voor de tijdelijke overgang van Lawrence Agyekum. De 20-jarige middenvelder wordt er tot eind dit seizoen geleend, met een aankoopoptie.
The post Cercle Brugge leent Lawrence Agyekum van Salzburg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nathalie (41) en Ingrid (54) zetten hun huis en hart open voor pleegkindjes: “Water kende ze niet, ze was hysterisch voor elk badje”

Was u geschokt door het verhaal van de kerngezonde Jules (11) die naar het ziekenhuis moet omdat hij nergens anders terecht kan? Hij is niet de enige. Voor 101 baby’s en peuters die bij hun ouders niet veilig waren, was er vorig jaar geen plaats in de crisisopvang. Wij spraken met Nathalie (41) en Ingrid (54), twee pleegmoeders in wier

Lees meer »

’t Saam Campus Cardijn succesvol tijdens Wood Skills

Tijdens het schooljaar namen verschillende secundaire houtscholen uit Oost- en West-Vlaanderen deel aan Wood Skills. Daar konden de scholen een project indienen en dit werd voorgesteld tijdens het slotevenement in Waregem. Ook ’t Saam Campus Cardijn nam deel met twee verschillende klassen.
The post ’t Saam Campus Cardijn succesvol tijdens Wood Skills appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voormalig geletruidrager Gilbert Desmet op 93-jarige leeftijd overleden

Gilbert Desmet is vannacht op 93-jarige leeftijd overleden. Desmet, sinds 2021 ereburger van Lichtervelde, was de oudste nog in leven zijnde geletruidrager. In zijn ganse carrière behaalde Smetje 101 overwinningen, zowel in eendagskoersen als in rittenkoersen.
The post Voormalig geletruidrager Gilbert Desmet op 93-jarige leeftijd overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Martine (61) zet knijtenstrijd voort via vredegerecht: “We zijn door de plaag zelfs verhuisd met onze zaak”

Martine De Pauw (61) uit Schellebelle, bij Wichelen, stapt naar het vredegerecht na de aanhoudende knijtenplaag in de omgeving van haar woning vlak bij de Schelde. Precies een jaar geleden overwoog de vrouw al juridische stappen, maar de Vlaamse Waterweg beloofde toen maatregelen te nemen. “Ik gaf hen het voordeel van de twijfel, maar het is nog altijd niet verbeterd”,

Lees meer »

Christiaan heeft al ruim een maand geen internet of tv omdat facturen Proximus bij naamgenoot belanden: “Een oplossing? Misschien volgend jaar, zeiden ze”

Christiaan Rosiers (67) uit Willebroek heeft al meer dan een maand geen internet en tv, omdat hij volgens Proximus zijn facturen niet betaalt. Dat komt omdat de telecomoperator de facturen sinds eind mei opstuurt naar zijn naamgenoot Christiaan Rosiers (69) uit Itegem. Ook na een twintigtal smeekbedes kon of wil Proximus het probleem niet oplossen.

Lees meer »

“Mensen gaan misschien denken dat we menage à trois hebben”: Katy uit ‘B&B zoekt lief’ openhartig over ex en zijn nieuwe partner

“Er zijn tranen gevloeid, er was verliefdheid én een portie drama.” Nee, saai wordt het derde seizoen van ‘B&B zoekt lief’ niet, met dank aan de flamboyante Katy Parmentier (52). Zij ging na lang twijfelen op zoek naar een nieuwe liefde en kreeg daarvoor een bijzondere helper: Liba, de nieuwe partner van haar ex-man. “Sommige dingen waren echt niet voor

Lees meer »

’t Schippershof huisvest toeristisch informatiepunt in Menen

Voortaan kan je in de inkomhal van het stadsmuseum ‘t Schippershof een interactieve wand raadplegen, boordevol toeristische informatie over de grensstad. Het toeristische informatiepunt werd gesubsidieerd door de provincie en moet bezoekers toelaten om op een moderne manier aan toeristische informatie te geraken.
The post ’t Schippershof huisvest toeristisch informatiepunt in Menen appeared first on KW.be.

Lees meer »