Karen Damen onherkenbaar als boze koningin voor Studio 100-musical ‘Sneeuwwitje’: “In deze rol kan ik echt mijn frustraties kwijt”

MNM-DJ Manu Van Acker (24) vervoegt de cast van de musical ‘Sneeuwwitje’, die deze zomer op het podium van het Plopsa Theater in De Panne staat. Ook de kleine acteurs die in de huid zullen kruipen van de zeven dwergen, stellen zichzelf voor het eerst voor. Maar het was vooral Karen Damen (49) die de show stal, onherkenbaar als de boze koningin. 

Meer krantenkoppen in België

“Een echte kapitein verlaat zijn schip niet”: Jaron Dewitte (25) staat al 7 jaar aan het roer van Schippersweekend

Jaron Dewitte (25) werd op zijn achttiende vrij vroeg – vrijwillig weliswaar – gebombardeerd tot de voorzitter van vzw Schippersweekend. Hij eet, slaapt en leeft een jaar lang voor het driedaagse Lauwse festival en denkt nog niet aan stoppen. “Volgend jaar hebben we onze veertigste editie. Een echte kapitein zal zijn schip toch niet verlaten nét voor zo’n mooie editie?”<br

Lees meer »

“Geen signalen dat schutter München gevaar vormde”

De 18-jarige Oostenrijker die werd gedood toen hij donderdag een terroristische aanslag wilde plegen op het Israëlische consulaat-generaal in de Duitse stad München, vertoonde geen signalen dat hij een gevaar vormde hoewel er vermoedens van radicalisering waren. Dat stellen de Oostenrijkse autoriteiten.

Lees meer »

Basket Sijsele One begint ambitieus aan de competitie: “Deelname aan de play-offs moet het doel zijn”

Met een nieuwe, fel verjongde ploeg trekt de Sijseelse One-ploeg zondag naar Hansbeke. Dat is volgens coach Gerrit Major, ook al nieuw, meteen een waardemeter. Hij steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken. Vorig seizoen speelde hij met Oostkamp nog de finale van de play-offs, dit jaar wil hij met Sijsele opnieuw die nacompetitie in.
The post Basket

Lees meer »

Zeldzame albinokreeft Lucky zwemt nu in De Oesterput in Blankenberge: “Kans van 1 op 30 miljoen dat je zo’n kreeft ziet”

Lucky the lobster, de uiterst zeldzame albinokreeft die ontdekt werd in het restaurant van Casino Oostende, kreeg een nieuwe thuis. Ze zwemt nu in restaurant De Oesterput in Blankenberge. “Kreeften kunnen tot 40 jaar worden. Lucky zal met de juiste voeding een lang en gelukkig leven hebben.” Ook het speciale aquarium waarin de kreeft nu rondzwemt, zal daar een handje

Lees meer »