GAIA daagt Brussels Gewest voor rechter om verbod op onverdoofd slachten af te dwingen

Dierenrechtenorganisatie GAIA daagt het Brussels Gewest voor de rechter om een verbod op onverdoofd slachten af te dwingen. Dat deelt GAIA dinsdag mee.

 

Meer krantenkoppen in België

Welke grasmat? Zeg gerust ‘weide’ tegen speelveld van Eendracht Aalst: “De situatie in het Pierre Cornelisstadion is absurd”

Nee, er zal niet meteen gevoetbald kunnen worden in het Pierre Cornelisstadion. De thuisbasis van Eendracht Aalst ligt er momenteel wel heel belabberd bij. Het gras is er — net zoals op jeugdcomplex Zandberg — al lange tijd niet gemaaid. Het lange gras waait er lustig mee met de wind. Een rondgang door het stadion levert nog wel meer vreemde

Lees meer »

Renson installeert gratis smotspots aan de kust

Fabrikant van zonwering Renson installeert op zes kustlocaties gratis smotspots. Met de actie steunt Renson de Stichting tegen Kanker. “Wie zonnecrème uit dispensers gebruikt in plaats van kleine tubes, zorgt bovendien voor een pak minder afval”, klinkt het.
The post Renson installeert gratis smotspots aan de kust appeared first on KW.be.

Lees meer »

Extra geldautomaat voor Saswijk aan het Plovieplein in Bredene

Bredene Vorig jaar sloegen de grootbanken de handen in elkaar en centraliseerden hun geldautomaten op een locatie in de Kapelstraat. Omdat er in de wijk Sas geen cashautomaat meer was, zette gemeenteraadslid Lars Cattrijsse (Vooruit) prompt een petitie op touw en startte het gemeentebestuur onderhandelingen met de overkoepelende organisatie Batopin. “Met resultaat, want straks komt er een nieuwe automaat aan

Lees meer »