Celstraf voor jongeman die geslachtsdeel aan hotelreceptioniste toonde in Blankenberge: “Mijn manier om middelvinger op te steken”

Een 20-jarige Fransman heeft voor de Brugse rechtbank zes maanden effectieve celstraf gekregen voor / en illegaal verblijf. Voor doodsbedreigingen werd Sami M. vrijgesproken.

Op 26 december kreeg Sami M. het aan de stok met de receptioniste van een Blankenbergs hotel. Hij wou geld wisselen om een treinticket naar Brussel te kopen. “Het was vijf graden onder nul. Ik ging sterven als ik buiten moest slapen”, verklaarde hij daar later over.

De receptioniste zou hem evenwel hebben uitgelachen en dreigde ermee de politie te bellen. Hierop liet M. zijn broek zakken en nam hij zijn geslachtsdeel ter hand. “Nu heb je een reden om de politie te bellen”, zei hij.

De beklaagde bleek geseind na een diefstal bij een apotheek in Brussel en had bovendien een inreisverbod. Tijdens zijn verhoor maakte hij een politievrouw en een vrouwelijke tolk uit voor ‘hoeren’. Hij dreigde er verder ook mee het slachtoffer ‘in brand te steken’ en ‘haar moeder te neuken’.

Niet geestesgestoord

“Het was koud, maar duidelijk niet té koud”, sneerde de procureur. “Onderzoek wees uit dat de beklaagde niet geestesgestoord is. Hij is enkel gefrustreerd dat Belgische vrouwen hem niet als een koning behandelen”.

M. werd gelost, maar twee dagen later alweer opgepakt voor diefstal. Sindsdien zit hij in de cel. Hij kwam zich zonder advocaat verantwoorden. “Ik toonde mijn geslachtsdeel zoals iemand anders zijn middelvinger zou opsteken”, stelde hij. “Het spijt me.”

De Fransman stond ook terecht voor doodsbedreigingen, maar de rechtbank acht die niet bewezen omdat ze niet geuit werden tegenover de receptioniste zelf en er ook geen voorwaarde of bevel aan verbonden was. (AFr)

The post Celstraf voor jongeman die geslachtsdeel aan hotelreceptioniste toonde in Blankenberge: “Mijn manier om middelvinger op te steken” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vierde editie van Soirée Congé wordt nog groter: “Lounge en dansterrein worden uitgebreid”

Op vrijdag 12 juli vindt in Pittem de vierde editie van Soirée Congé plaats, op de vertrouwde locatie van DelmoFarm in de Meulebekestraat. Met een aantal nieuwigheden wil de organisatie nog meer mensen een spetterende avond bezorgen.
The post Vierde editie van Soirée Congé wordt nog groter: “Lounge en dansterrein worden uitgebreid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Criminaliteit in Wervik leidt tot open brief van oppositiepartij N-VA aan stadsbestuur: “Onveiligheidsgevoel was nog nooit zo groot”

De opstoot van de criminaliteit in de grensstad Wervik stopt maar niet. In een open brief aan het stadsbestuur vraagt de oppositiepartij N-VA het samenroepen van een gemeenteraadscommissie. “Graag hadden we eens met de korpschef van de politiezone Arro Ieper of zijn vervanger vernomen wat de politie aan deze problematiek gaat doen of doet”, zegt fractieleider Sanne Vantomme.
The

Lees meer »

Actrice Nora Dari is bevallen van haar eerste kindje

Nora Dari, bekend van haar rol in de jongerenserie ‘wtFock’ en haar deelname aan het VTM-programma ‘De verraders’, is bevallen van haar eerste kindje. Dat heeft de actrice zelf laten weten op haar Instagramaccount. “Welcome Meya”, klinkt het bij een filmpje op sociale media.

Lees meer »

Verkoop speedpedelecs remt fors af

De verkoop van speedpedelecs, snelle elektrische fietsen, krijgt forse klappen. De oorzaak is onder meer het aanhoudende slechte weer. Al doet de tweedehandsmarkt voor speedpedelecs het wél goed.

Lees meer »

Willy Cauwelier exposeert in bijna jarig Muze’um L in Rumbeke

Muze’um L in Rumbeke viert in september de tiende verjaardag en dat wordt nu al voorbereid met een expositie met werk van beeldend en conceptueel kunstenaar Willy Cauwelier. “Ik ben van bij het begin betrokken geweest bij het verhaal van ‘de meridiaan van de kunst’ dat wijlen Fernand Callebert uitgewerkt heeft.”
The post Willy Cauwelier exposeert in bijna jarig

Lees meer »

Verdrinkingsdood van Delano roept nare herinneringen op bij Melissa: “Het verdriet om Mereltje gaat nooit meer weg”

Als iemand begrijpt wat de ouders van de kleine Delano (1) doormaken, dan is het Melissa Naeyaert (37) uit Ichtegem. De jongen verdronk nadat hij in een zwembadje in de tuin klauterde. Bijna dag op dag tien jaar geleden verloor Melissa haar dochtertje Merel (3) op een haast identieke manier. “Mijn hart zal nooit meer helemaal helen.”
The post

Lees meer »

Neemt Cristiano Ronaldo met negatieve primeur afscheid bij Portugal? “Hij weet dat het er waarschijnlijk voor hem opzit”

Hij troostte Pepe, maar zat zelf in zak en as. Cristiano Ronaldo (39) heeft z’n laatste minuut op een EK gespeeld, misschien wel z’n laatste minuut als international. Dat laatste is nog niet duidelijk. Wel is zeker dat EURO 2024 is uitgedraaid op een teleurstelling voor de Portugese vedette. Het leverde hem ook een (negatieve) primeur op.

Lees meer »