Pizza da Angelo verhuist naar een groter pand

Wie pasta, pizza of andere Italiaanse of Siciliaanse lekkernijen wil bestellen bij Angelo Moscato en echtgenote Gessica Russello aan De Westakker 56, kan daar vanaf halfweg maart niet meer terecht. Het sympathieke Italiaanse koppel is met zijn pizzeria verhuisd naar de Koningin Fabiolastraat 45, waar veel meer plaats is om de klanten te (be)dienen.

Pizza da Angelo is nu twee jaar gevestigd in de wijk De Westakker: in de garage van de woning van het koppel. Dat geeft nogal wat parkeerproblemen en maakt dat je er je gerechten wel kunt afhalen maar niet ter plaatse kunt opeten. “Beperkingen waar de klanten mee hebben leren leven, maar waar wij niet gelukkig mee waren”, verduidelijkt Angelo. “Die problemen heb je niet meer op de nieuwe locatie – op enkele stappen van restaurant De Gouden Kroon – waar dertig mensen kunnen zitten en parkeerplaats is voor veertig wagens”, zegt de pizzabakker trots. “Die uitbreiding met restaurantfaciliteiten is waar we al lang van dromen. Mensen hebben nu de keuze: afhalen of rustig bij ons opeten.”

Angelo is ook apetrots op de verse producten waarmee hij werkt en de fraaie houtoven die hij liet installeren. Om het klanten makkelijk te maken, gaat het telefoonnummer 056 71 15 22 van De Westakker gewoon naar de nieuwe zaak mee.

De Westakker

“Bedoeling is De Westakker meteen te sluiten en er alleen nog te wonen”, klinkt het.

De openingsuren veranderen ook niet. Op maandag en dinsdag kun je er terecht van 12 tot 13.45 uur en van 18 tot 21.15 uur. Op donderdag is dit van 18 tot 21.15 uur en op vrijdag van 12 tot 13.45 uur en van 18 tot 21.30 uur. Op zaterdag is de zaak open van 18 tot 21.30 uur en op zondag van 12 tot 13.45 uur en van 18 tot 21.30 uur. Op woensdag is de pizzeria dicht.

Voor één ding moet je wel opletten: het nieuwe pizzarestaurant is de tweede pizzeria in de straat. Daar heeft Angelo geen moeite mee. (AV)

The post Pizza da Angelo verhuist naar een groter pand is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ondanks toenemende druk, blijft Amerikaanse president Biden vastberaden: “Ik blijf in de race en ga de verkiezingen winnen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft nogmaals gezegd dat hij in de race blijft voor een nieuwe termijn als president van de Verenigde Staten. Dat heeft hij verkondigd in een campagnebijeenkomst in de Amerikaanse staat Wisconsin. Eerder op de dag had een groep van prominente Democratische donoren een brief gestuurd naar de 81-jarige Biden waarin ze hem oproepen om zich

Lees meer »

Automobiliste dringt zelf aan op alcoholslot na nieuwe alcoholintoxicatie, maand na veroordeling: “Ik wil me bewijzen”

Amper een maand na een vorige veroordeling kon een 34-jarige automobiliste in Moen bij Zwevegem opnieuw met een glas teveel achter het stuur geklist worden. Alhoewel het niet nodig was, drong ze samen met haar advocaat zelf aan op een alcoholslot.
The post Automobiliste dringt zelf aan op alcoholslot na nieuwe alcoholintoxicatie, maand na veroordeling: “Ik wil me bewijzen”

Lees meer »