DE INSIDER. Wat is er gebeurd met de foto van Kate Middleton? “Ik zou toch snel het origineel publiceren, als ik hen was”

Het Britse koningshuis heeft zich alweer in nesten gewerkt door een onwaarschijnlijke kemel. Een langverwachte foto van prinses Kate – rond wie sowieso al een mysterie hing door een zware operatie – blijkt amateuristisch bewerkt met Photoshop. Kan Kate dat effectief zelf gedaan hebben, zoals ze beweert? En wat kunnen we afleiden uit de bewerkingen op Photoshop? Onze art director Kelly D’heer legt het uit in deze aflevering van De Insider.

 

Meer krantenkoppen in België

Jennifer (27) personaliseert bij Lalou je geschenk: “De mogelijkheden zijn eindeloos”

Een gepersonaliseerde toets geven aan een geschenkje, doop-, communie- of huwelijksaandenken? Bij Lalou zit je goed. Sinds kort kun je bij Jennifer Lagaisse (27) terecht voor professionele begeleiding bij al je gelegenheidsgeschenken, geschenkmanden, geboorte- en communiekaartjes, snoeptaarten en decoratiestukken.
The post Jennifer (27) personaliseert bij Lalou je geschenk: “De mogelijkheden zijn eindeloos” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Bart De Wever zet onze 1.000.000 kiezers bij het grof huisvuil”: Tom Van Grieken haalt zwaar uit naar de “Nieuwe Vooruit Alliantie”

Vlaams Belang was de grootste winnaar van de verkiezingen van 9 juni, maar wordt volgens de partij zelf door de N-VA brutaal aan de kant geschoven bij de Vlaamse formatie. Partijvoorzitter Tom Van Grieken haalde daarom vandaag op het programmacongres voor de lokale verkiezingen in de Nekkerhal in Mechelen zwaar uit naar de “Nieuwe Vooruit Alliantie met de steun van

Lees meer »

Belgisch gezin met baby verrast door plotse overstroming in Italië, net op tijd gered waarna auto meegesleurd wordt door kolkende rivier

Een Belgisch koppel en hun dochtertje van drie maanden oud werden dit weekend in Italië verrast door het plots stijgende water van een kolkende rivier. Nadat reddingswerkers hen hadden gespot vanuit een helikopter, wisten brandweerlieden de ouders en hun baby op het laatste nippertje te ontzetten. Even later werd hun wagen genadeloos meegesleurd door de stroming.

Lees meer »

“De Romeo’s mochten alles, wij mochten geen andere acteerjobs aannemen”: waarom Trudy en Pierrot passen voor ‘Familie’-reünie

Waar blijven Trudy en Pierrot? Het is de vraag die menig ‘Familie’-fan zich stelt, nu duidelijk is welke personages een comeback maken in de seizoensfinale waarin de familiereünie van de Van den Bossches centraal staat. Maar liefst vijf acteurs keren even terug, maar de vlieger van oudgedienden Silvia Claes (48) en Guillaume Devos (42) ging letterlijk en figuurlijk niet op.

Lees meer »

Decanaat Torhout koopt kantoorpand voor administratief centrum, inclusief onthaal

De vzw Parochiale Werken Decanaat Torhout koopt in de Ravenhofstraat het pand waaruit recent het verzekeringskantoor Q&O Pauwels is verhuisd naar een nieuwbouw in de Langepijpestraat. Het is de bedoeling er een decanaal administratief centrum in onder te brengen. Met inbegrip van een onthaalbalie.
The post Decanaat Torhout koopt kantoorpand voor administratief centrum, inclusief onthaal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Emilie (25) biedt medische en esthetische voetverzorging in eigen praktijk in Wakken: “Van mijn passie mijn beroep kunnen maken”

Emilie Van de Geuchte is sinds kort gestart met een eigen praktijk medische pedicure in de Oeselgemstraat 57 in Wakken. De jongedame werkt reeds halftijds in het Eerstelijnshuis in Deinze, maar biedt bij haar thuis in Wakken nu ook op zelfstandige basis haar diensten aan.
The post Emilie (25) biedt medische en esthetische voetverzorging in eigen praktijk in Wakken:

Lees meer »

Man loopt brandwonde op bij bluspoging van uitslaande brand in veranda

In de Aartrijkestraat in Torhout brak donderdag even voor 12 uur een uitslaande brand uit in een veranda, aanpalend aan een woonhuis. Een man probeerde het vuur zelf nog te blussen, maar liep daarbij een brandwonde en een rookvergiftiging op. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer bluste daarna het vuur.
The post Man loopt brandwonde op bij

Lees meer »

Zus van koningin Mathilde debuteert als actrice: Hélène d’Udekem d’Acoz staat op prestigieus festival van Avignon

Hélène d’Udekem d’Acoz (44), zus van koningin Mathilde, heeft een opvallende carrièrewissel gemaakt. De gewezen advocate debuteert als actrice. Het eerste toneelstuk waarin ze de hoofdrol speelt, gaat vanavond in première op het hoogaangeschreven festival van Avignon in Frankrijk. “Ik wilde alleen maar mijn angsten overwinnen en nu sta ik op een podium.”

Lees meer »

Charlotte Sieben van slag nu Peter niet de papa van Louise blijkt in ‘Familie’: “Mama Trudy mag uitleg komen geven”

Meer dan 4.000 ‘Familie’-fans zakten donderdagavond af naar Kinepolis Antwerpen om als allereerste de grote seizoensfinale te bekijken. Onder een blakende zon konden ze vooraf de cast op de rode loper zien schitteren en met een beetje geluk zelfs een selfie scoren. Van Sandrine André (Veronique) en Caroline Maes (Mieke) tot Charlotte Sieben (Louise): de fans waren dolenthousiast om ze

Lees meer »

Van vakanties aan zee tot de Molenspurters: 20 West-Vlaamse weetjes over Tourdebutant Remco Evenepoel

Dit weekend is het zover: Remco Evenepoel begint in Firenze aan de eerste Ronde van Frankrijk in zijn carrière. De Vlaams-Brabander is de nationale hoop in bange dagen om de eerste Belgische Tourwinnaar sinds Lucien Van Impe in 1976 (!) te worden. Twintig West-Vlaamse weetjes over het 24-jarige fenomeen.
The post Van vakanties aan zee tot de Molenspurters: 20

Lees meer »