Ariana Grande vraagt fans te stoppen met haatberichten: “Luister alsjeblieft beter”

Ariana Grande (30) heeft haar fans gevraagd te stoppen met het sturen van ‘haatdragende berichten’ naar haar dierbaren. Dat deed de 30-jarige zangeres via sociale media. “Het is niet de manier waarop je mij kunt steunen”, aldus Grande. 

Meer krantenkoppen in België

Maria-Ommegang trekt dit jaar opnieuw door Poperingse straten: “Trots op onze processie”

De Maria-Ommegang trekt op zondag 7 juli door de Poperingse centrumstraten. Het Maria-Ommegangscomité kon door problemen aan het gebouw niet aan kledij of attributen voor de processie. Daarvoor werd een oplossing gevonden en het comité kijkt reikhalzend uit naar de processie.
The post Maria-Ommegang trekt dit jaar opnieuw door Poperingse straten: “Trots op onze processie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Horecazaak Kings, met Hans Blanckaert als boegbeeld, sluit de deuren

Uiterlijk op 21 juli sluit horecazaak Kings in de Slachthuisstraat, met Hans Blanckaert als bekendste medewerker en boegbeeld, de deuren. Blanckaert verwierf ook grote bekendheid als erg kritische stem tijdens de coronacrisis. “Door alle regeltjes en hoge kosten is het nauwelijks nog rendabel om in dit land een horecazaak te runnen”, zegt Blanckaert. “De regelgeving en de administratieve rompslomp zijn

Lees meer »

Vier Zwaantjes verdedigen de tricolore in eigen Zandvoorde

Op 12, 13 en 14 juli is er in Zandvoorde door de plaatselijke Zwaantjes Roller Club de 56ste editie van de Flanders Grand Prix van Vlaanderen inline-speedskating. Er is in dat weekend ook de Cadet Challenge, het officieuze Europees kampioenschap voor die leeftijd. Vier leden van ZRC nemen eraan deel.
The post Vier Zwaantjes verdedigen de tricolore in eigen

Lees meer »

De grasmat is een weide in het Pierre Cornelisstadion: “Dit is absurd”

Hallucinante beelden in het Pierre Cornelisstadion van Eendracht Aalst. Het gras is er – net zoals op jeugdcomplex Zandberg – al lange tijd niet gemaaid. Van een grasmat is geen sprake meer, het lange gras waait mee met de wind. Een rondgang door het stadion levert nog wel meer vreemde beelden op: in de business seats ligt een dode half

Lees meer »