Studentenclub Lila tekent voor meest prestigieuze galabal in regio Roeselare

Studentenclub Lila is toe aan het 25ste galabal op zaterdag 23 maart in de Expohallen. Voorafgaand aan het galabal is er ook een receptie, uiteraard met de bijhorende dresscode. “Het is het meest prestigieuze galabal in Roeselare”, klinkt het.

“Studentenclub Lila is de vereniging voor de studenten toegepaste bio-ingenieurswetenschappen aan de campus Schoonmeersen van UGent. Wekelijks zorgen wij voor toffe activiteiten op sociaal, cultureel en sportief vlak”, opent Lotte Decalf, preses van studentenclub Lila

Cocktailbar

“Het presidium, pro-presidium, de commilitones en de schachten van studentenclub Lila hebben dan ook de eer om jou en jouw vrienden uit te nodigen op het meest prestigieuze galabal uit Roeselare en omstreken: Lustrumgalabal Lila. We heten je van harte welkom op zaterdag 23 maart in de Expohallen van Roeselare vanaf 22 uur.”

“Ook dit jaar is er weer een heel uitgebreide cocktailbar aanwezig waar de drank rijkelijk zal vloeien. Tickets in voorverkoop kosten 35 euro voor de receptie en het galabal of 16 euro voor enkel het galabal. Aan de deur bedraagt de toegangsprijs voor het galabal 17 euro met lint en 18 euro zonder lint. Tickets zijn in voorverkoop te verkrijgen in de volgende voorverkooppunten: The Zone in Gent, Den Bross in Kortrijk, Vagant in Roeselare, Come Back in Langemark en bij alle presidiumleden. Je kan ook kaarten online kopen via een link in het evenement op Facebook.”

Geen jeans

Bij een galabal horen natuurlijk ook de juiste dj’s en gepaste dresscode. “dj Simn, dj Jelle, dj Lafaut en dj Bonny komen de muziek verzorgen. Stadskledij is verplicht. Met jeans kom je er dus niet in. Dit evenement is bovendien uitsluitend toegankelijk voor 16-plussers en we houden een verplichte identiteitscontrole. Ben je onder de 16 jaar, dan kom je er dus ook niet in. Er is een vestiaire aanwezig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je spullen zodat je volop van de avond kan genieten.”

(RV)

The post Studentenclub Lila tekent voor meest prestigieuze galabal in regio Roeselare is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Twee leerlingen en twee leerkrachten doodgeschoten op school in VS: verdachte is 14-jarige scholier die al eens werd verhoord wegens dreigen met schietpartij

Bij een schietpartij op een middelbare school in de Amerikaanse staat Georgia zijn woensdag vier doden en negen gewonden gevallen. De vermoedelijke schutter werd opgepakt en is een 14-jarige leerling van de school. De tiener werd vorig jaar al eens verhoord door de politie omdat hij via internet zou hebben gedreigd met een schietpartij op school. De verdachte ontkende echter

Lees meer »

Kermiscomité Brielen stelt gevarieerd programma voor

Het kermiscomité van Brielen heeft weer een geweldig programma in petto voor de jaarlijkse kermis, die van start gaat op vrijdag 13 september. Dit jaar is er voor iedereen wat te beleven.
The post Kermiscomité Brielen stelt gevarieerd programma voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Open Monumentendag in ‘Kerk-kathedraal’ van Harelbeke

Op Open Monumentendag zet de Sint-Salvatorkerk in Harelbeke, ook wel de kerk van Dewez genoemd, de poort wijd open voor zes gegidste rondleidingen. Het is een initiatief van De Roede van Harelbeke en de Stadsgidsen van Harelbeke. De gidsen van dienst zijn historicus Fhilip Vannieuwenhuyze en Corine Buysens.
The post Open Monumentendag in ‘Kerk-kathedraal’ van Harelbeke appeared first on

Lees meer »

“Straks worden delen van de wereld onbewoonbaar en wij zijn aan ‘t blèten over migratie”: Murielle Scherre is het wit konijn van Groen in Oostende

Met Murielle Scherre haalt Groen in Oostende een stevige scheut rock-’n-roll binnen. Een rebel in de modewereld. Een lijf vol tattoos. Een vrouw die weet wat ze wil. Die heilige huisjes omverblaast. Dat wil ze straks ook doen in de politiek. Of deze stap haar leven zal veranderen? “Neen, behalve dat ik nu met kleren aan op de foto’s sta.”

Lees meer »

Gered dankzij briefje in McDonald’s: ouders houden eigen dochter gevangen om haar uit te huwelijken in Turkije

Een briefje met een noodkreet dat ze ontvoerd was, tijdens een tussenstop in de handen geduwd van een verkoopster bij McDonalds in Hongarije. Dat bracht de gevangenhouding van een meisje door haar eigen ouders ten einde voor ze helemaal in Turkije waren. Haar ouders uit Hamme, en enkele familieleden die hielpen bij de ontvoering, werden door de Dendermondse rechtbank veroordeeld.

Lees meer »

Viggo Van Neste (19) moet stoppen met koersen: “Ik werd bang op mijn fiets door hartklachten”

Noodgedwongen moet Viggo Van Neste (19) uit Oostkamp een punt zetten achter zijn wielercarrière. Die was gestart met tal van overwinningen bij aspiranten en nieuwelingen, maar ging vanaf 2022 een stuk minder. Om medische redenen zal de eerstejaarsbelofte niet meer in het peloton te zien zijn.
The post Viggo Van Neste (19) moet stoppen met koersen: “Ik werd bang

Lees meer »

Derde graad Lyceum-Heilige Familie in Ieper verhuist naar andere locatie en trapt nieuw schooljaar feestelijk op gang

Op de eerste dag van het nieuwe schooljaar verhuisden de klassen van het vijfde en zesde leerjaar van het Lyceum-Heilige Familie in Ieper. Alle klassen kwamen op die manier op één vestiging terecht. De verhuis gebeurde al tijdens de vakantie en werd op de eerste schooldag gevierd met een feestelijke opening. Een koppel duiven mocht de lucht in, leerkrachten en

Lees meer »

Vlaams minister Benjamin Dalle viert verjaardag in Hof Ter Lo

Vakantieboerderij Hof Ter Lo had het voorbije weekend Vlaams minister voor Brussel, Jeugd, Media en Armoedebestrijding Bejamin Dalle op bezoek. En het was een speciaal weekend voor de CD&V-minister, want hij vierde er vrijdag zijn 42ste verjaardag.
The post Vlaams minister Benjamin Dalle viert verjaardag in Hof Ter Lo appeared first on KW.be.

Lees meer »

OCHO Dance Studio breidt dansaanbod uit

OCHO Dance Studio zet het seizoen in met veel muzikale schwung én pakt uit met een nog uitgebreider lessenaanbod. Want OCHO-ds wil iedereen in Veurne, van de allerjongste tot de iets oudere Veurnaars, inspireren om op een leuke manier te bewegen.
The post OCHO Dance Studio breidt dansaanbod uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

ESA lanceert nieuwe satelliet die waterkwaliteit, natuurrampen en methaanuitstoot beter in kaart kan brengen

Komende nacht wordt een nieuwe Europese satelliet gelanceerd die meer en betere data zal verzamelen over onze planeet. De Sentinel-2C, ontwikkeld en beheerd door de Europese ruimtevaartorganisatie ESA, gaat onder meer beter de methaanuitstoot en de waterkwaliteit in kaart kunnen brengen. De lancering is gepland voor 3.50 uur Belgische tijd en wordt toch nog een beetje spannend wegens de voorgeschiedenis

Lees meer »