Pedicure Kimm Verhelle gaat ook aan huis

In de Vijfseweg 36 vind je medische pedicure Kimm Verhelle. Ze begon drie jaar geleden met een praktijk in Deerlijk maar verhuisde nu naar de paardenstad op een boogsheut van het Onze-Lieve-Vrouw-Ziekenhuis. Ze werkt er immers ook als logistiek assistent in de zorg.

Kimm Verhelle (38) is een geboren en getogen Waregemnaar en Ninoviet. Ze bezit diploma’s in sportmassage en algemene zorg. Ze kreeg drie jaar geleden de erge diagnose botkanker. Ondanks de zware klap, bleef ze niet bij de pakken zitten. Ze volgde op eigen houtje de opleiding medische pedicure aan de avondschool in Gent. Haar zoontje Medard (8) en vriend Kristof geven haar naar eigen zeggen de paardenkracht om er iedere dag stevig tegenaan te gaan.

“Het ondernemen zit ons inderdaad in het bloed”, verduidelijkt Kimm. “Zo had mijn grootmoeder zaliger met De Watermolen een zeer bloeiende horecazaak in Vichte. Ze overleed op jonge leeftijd en werd amper 53 jaar oud. Ik was vroeger meewerkende echtgenote in de petroleumsector en baatte zelf een tankstation annex shop met bediening uit in Izegem. Mijn papa zegt altijd dat het commerciële door mijn aderen stroomt.”

Kimm herstelde twee jaar geleden van haar botkanker aan de schouder en wou een nieuwe eigen zaak met medische achtergrond.

Voetzorg

“Ik ben mijn mama ontzettend dankbaar voor de jarenlange hulp die ze mij en mijn zoontje bood en biedt”, verduidelijkt Kimm Verhelle.

“Ik vind mijn passie in medische pedicure omdat voetzorg en hygiëne van optimaal belang zijn voor het perfect functioneren. Ik ben teruggekeerd naar mijn geboortestad met een knipoog naar de directe ambulante zorg in de nabijheid van het ziekenhuis. Ik kom ook aan huis (tot een straal van 20 kilometer rond Waregem, red.) van maandag tot en met zaterdag. Op zondag gaat mijn aandacht naar familie, vrienden, mijn zoontje en mijn vriend.” (PPW)

Info: 0467 04 16 10 en [email protected].

The post Pedicure Kimm Verhelle gaat ook aan huis is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Open Wijngaardfeesten énWijnfeesten in Heuvelland

Op 6 en 7 juli vinden de Open Wijngaardfeesten plaats in Heuvelland. Ontdek een veelheid aan Heuvellandse wijnen en neem een exclusieve kijk achter de schermen op tal van wijndomeinen. Op 15 augustus wordt er weer wijn geproefd in Heuvelland, want dan vinden de Wijnfeesten plaats in het Warandepark in Kemmel. Kuier tussen de verschillende
The post Open Wijngaardfeesten

Lees meer »

Vriend van Olivia gaat naar toilet tijdens vlucht, maar komt als ‘volwaardige’ steward terug: “Hoe heeft hij dat geflikt?”

De Britse Olivia Power stapte begin deze week met haar vriend op een vliegtuig richting Mallorca. Onderweg panikeerde ze echter even toen haar vriend – die naar het toilet ging – veel te lang wegbleef. Maar haar zorgen werden meteen de kop ingedrukt toen ze hem in het gangpad zag … verkleed als steward. Haar vriend droeg een short en

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Met het kwakkelweer zijn er veel mensen die nog snel op zoek gaan naar de zon. Maar het aanbod is beperkt.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Torhout krijgt nieuwe stadswandelroute: “Deze groene regio nodigt uit om te pauzeren”

Westtoer, de provincie West-Vlaanderen en het stadsbestuur hebben de handen in elkaar geslagen voor het realiseren van een nieuwe wandelroute door de Torhoutse stadskern. Het traject van 3,6 km is aangeduid met 80 metalen klinknagels en gidst de wandelaars langs erfgoedsites, groene plekken en streetart.
The post Torhout krijgt nieuwe stadswandelroute: “Deze groene regio nodigt uit om te pauzeren”

Lees meer »

“Ik ben alles kwijt”: getuigenissen van slachtoffers geven hallucinante inkijk in werkwijze van Limburgse ‘Wolf of Wall Street’ en zijn kompanen

“Op het einde van de rit was ik alles kwijt.” De cryptofraudezaak rond ex-wielrenner Stijn V. (45) uit Sint-Truiden, waar HLN gisteren als eerste over berichtte, neemt steeds grotere proporties aan. Al zes slachtoffers hebben zich bij onze redactie gemeld: hun getuigenissen geven een hallucinante inkijk in de werkwijze van de Limburgse ‘Wolf of Wall Street’ en zijn kompanen. Zelfs

Lees meer »

“Iedere officiële Belgische nummerplaat is gemaakt op onze machine”: Soenen bestaat 100 jaar en is ondertussen wereldbekend als merk

Machinebouwer Soenen Technology, dat gevestigd is in de Wijnendalestraat in Beveren – waar men nog uitbreidingsplannen heeft –, bestaat 100 jaar. Dat werd gevierd en de directe toekomst oogt ook rooskleurig. We gingen even om tafel met twee co-CEO’s van het bedrijf.
The post “Iedere officiële Belgische nummerplaat is gemaakt op onze machine”: Soenen bestaat 100 jaar en is

Lees meer »