Kevin Bakelandt laat iedereen gratis bewegen in Koekelare

Onder leiding van Kevin Bakelandt (36) streeft Fitclub Koekelare ernaar zoveel mogelijk mensen weer in beweging te krijgen en dat doen ze met een bijzonder initiatief.

Elke woensdagavond, van 19.30 tot 20.30 uur, verwelkomt Kevin jou en andere enthousiastelingen in de turnzaal van basisschool De Negensprong, Kerkstraat 2a. Daar kun je deelnemen aan leuke work-outs en krijg je de vrijheid om die op je eigen tempo te doen. Bovendien is de deelname gratis.

Kevin: “Het is een missie om zoveel mogelijk mensen weer aan het sporten te krijgen. Met gelijkgestemde sportievelingen samen bewegen werkt aanstekelijk en motiverend en er ontstaan mooie vriendschappen uit.” (SV)

Info: www.facebook.com/bakelandt.kevin

The post Kevin Bakelandt laat iedereen gratis bewegen in Koekelare is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Vanavond is er de clash tussen Frankrijk en België. De kapitein spreekt.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit woord mag de nanny van prins William en prinses Kate nooit gebruiken: “Uit respect voor de kinderen”

Maria Borrallo is al enkele jaren de toegewijde nanny van prins George (10), prinses Charlotte (9) en prins Louis (6). Maar het leven als koninklijke nanny is niet altijd zo simpel. Er zijn heel wat strenge regels en protocollen waarmee ze rekening moet houden. Zo mag Maria bijvoorbeeld het alledaagse woord ‘kids’ nooit gebruiken als ze de kleintjes wil roepen.

Lees meer »

Letland erkent voor het eerst homokoppels

Koppels van hetzelfde geslacht worden sinds maandag ook wettelijk erkend in Letland. Kort na middernacht, toen de nieuwe wet van kracht ging, werden Maksims Ringo en Janis Locs het eerste Letse homokoppel. “Als Letland het homohuwelijk legaliseert, hopen we gouden ringen uit te wisselen.”

Lees meer »

Stadionperikelen US Ploegsteert-Bizet zijn voorlopig van de baan

US Ploegsteert-Bizet hoopt net als vorig seizoen een rustig seizoen in derde provinciale A te beleven. Er was even bezorgdheid rond de toekomst van het stadion, maar dat probleem is – voorlopig – opgelost.
The post Stadionperikelen US Ploegsteert-Bizet zijn voorlopig van de baan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jill opent eind augustus Den Bokaal: “Gezonde, lokale, low waste maaltijden, in bokaal!”

Jill Malfait (32) neemt met Den Bokaal haar intrek in het gewezen pand van Courgette aan het Sint-Jansplein. “Ik volg dezelfde gezonde, biologische trend, maar niet langer uitsluitend plantaardig. Er komen ook bokalen met vlees in het aanbod.”
The post Jill opent eind augustus Den Bokaal: “Gezonde, lokale, low waste maaltijden, in bokaal!” appeared first on KW.be.

Lees meer »